reklama
Mamuśki!
-Czy kupujecie swoim maleństwom rożki do spania? jak tak to z jakiej firmy, jaki rozmiar?
-jaki krem na mróz do smarowania buźki?
-jaki laktator i butelki?
-jaki najlepiej termometr?
-jakie wkładki laktacyjne?
-jaki krem na popękane brodawki?
-Czy kupujecie swoim maleństwom rożki do spania? jak tak to z jakiej firmy, jaki rozmiar?
-jaki krem na mróz do smarowania buźki?
-jaki laktator i butelki?
-jaki najlepiej termometr?
-jakie wkładki laktacyjne?
-jaki krem na popękane brodawki?
G
goscinnie
Gość
Ja kupuje:
-Czy kupujecie swoim maleństwom rożki do spania? jak tak to z jakiej firmy, jaki rozmiar? - kupiłam rożek bo zawsze potem uzywa sie go jako kocyk i wygodniej w nim trzymac dziecko. Rozek firmy Drewex
-jaki krem na mróz do smarowania buźki? - Mustela
-jaki laktator i butelki? - Avant
-jaki najlepiej termometr? - ja kupuje do ucha
-jakie wkładki laktacyjne? - Canpol, jednorazowe
-jaki krem na popękane brodawki? - sudocrem
-Czy kupujecie swoim maleństwom rożki do spania? jak tak to z jakiej firmy, jaki rozmiar? - kupiłam rożek bo zawsze potem uzywa sie go jako kocyk i wygodniej w nim trzymac dziecko. Rozek firmy Drewex
-jaki krem na mróz do smarowania buźki? - Mustela
-jaki laktator i butelki? - Avant
-jaki najlepiej termometr? - ja kupuje do ucha
-jakie wkładki laktacyjne? - Canpol, jednorazowe
-jaki krem na popękane brodawki? - sudocrem
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
PAULINEK GRATULUJE CI Z CAŁEGO SERCA ŚLICZNEGO I SILNEGO SYNUSIA
TRZYMAMY ZA WAS MOCNO KCIUKI
NORMALNIE wzruszylo mnie to zdjecie... a tu jeszcze 8 tyg... tzn czas pokaze ile....
masiek ja nie moglam nic z biustem swedzacym zrobic.... wspolczuje Ci, bo to jest masakra... chociaz do dzis czasem i sie to zdarza.... grrr... na sama mysl.....
jejku ale mi ciezko jest cokolwiek robic.... masakra.... a teraz zaczynamy gonienie za wyprawka..... juz nie moge sie doczekac, jak wszsytko bede miala.....
u mnie wszystko oki....
buziaczki sciskam Was mocno
TRZYMAMY ZA WAS MOCNO KCIUKI
NORMALNIE wzruszylo mnie to zdjecie... a tu jeszcze 8 tyg... tzn czas pokaze ile....
masiek ja nie moglam nic z biustem swedzacym zrobic.... wspolczuje Ci, bo to jest masakra... chociaz do dzis czasem i sie to zdarza.... grrr... na sama mysl.....
jejku ale mi ciezko jest cokolwiek robic.... masakra.... a teraz zaczynamy gonienie za wyprawka..... juz nie moge sie doczekac, jak wszsytko bede miala.....
u mnie wszystko oki....
buziaczki sciskam Was mocno
ewa_adu
Fanka BB :)
Rożek to jest bardzo praktyczna rzecz, zwlaszcza jeśli rozchodzi się o zimę i karmienie malucha piersią. Ja JUleczkę zawsze brałam w rożku, było jej cieplutko i ciaśniutko, noworodki podobno to lubią, bo czują się jak w brzuszku u mamusi. Oczywiscie nie za ciaśniutko tylko z wyczuciem.
Butelki myślę, że też Avent. Jednego smoczucia uspokajacza tez w razie czego, choć mam nadzieję, że nie będę musiała z niego korzystać.
Mnie osobiście wkładki laktacyjne mało się przydały bo miałam tak dużo pokarmu, że chodziłam raczej z ...pieluchą.... Hehe..do dziś pamiętam te kałuże...
Proponuję Wam kupić sobie wcześniej staniczek taki specjalny do karmienia cycusiem, bo są one praktyczne. Nie trzeba wyciągać całego cyca, tylko odpiąc i już dzidzi je.
Dla Julci kupiłam całe zaopatrzenie Johnson&johnson. I się sprawdziło. Oliwki, kremy itp. Jedynie chusteczki okazały sie jak dla nas koszmarne, gdyż Julia miała po nich straaaszne uczulenie (na które pomógł sudocrem i mąka ziemniaczana).
Także chusteczki i pieluchy używaliśmy pampersa.
Butelki myślę, że też Avent. Jednego smoczucia uspokajacza tez w razie czego, choć mam nadzieję, że nie będę musiała z niego korzystać.
Mnie osobiście wkładki laktacyjne mało się przydały bo miałam tak dużo pokarmu, że chodziłam raczej z ...pieluchą.... Hehe..do dziś pamiętam te kałuże...
Proponuję Wam kupić sobie wcześniej staniczek taki specjalny do karmienia cycusiem, bo są one praktyczne. Nie trzeba wyciągać całego cyca, tylko odpiąc i już dzidzi je.
Dla Julci kupiłam całe zaopatrzenie Johnson&johnson. I się sprawdziło. Oliwki, kremy itp. Jedynie chusteczki okazały sie jak dla nas koszmarne, gdyż Julia miała po nich straaaszne uczulenie (na które pomógł sudocrem i mąka ziemniaczana).
Także chusteczki i pieluchy używaliśmy pampersa.
Frodo:
-Czy kupujecie swoim maleństwom rożki do spania? jak tak to z jakiej firmy, jaki rozmiar? -zamierzam kupić 2 rożki - jeden dzidzia może zawsze zasikać albo na niego ulać - póki co mam jeden i szczerze mówiąc nie wiem jakiej firmy - jakiś zwykły kupiony w Świecie Dziecka
-jaki krem na mróz do smarowania buźki? - chyba wypróbuję Mustela (Albiniec mnie przekonała:-))
-jaki laktator i butelki? - laktator Medeli (chociaż znam jedną taką co ściąga pokarm ręcznie i nie wyobraża sobie inaczej), butelki TTippe
-jaki najlepiej termometr? - ja mam elektryczny z elastyczną końcówką
-jakie wkładki laktacyjne? - kupię dwóch, trzech firm i wybróbuję co mi pasuje
-jaki krem na popękane brodawki? - podobno jeśli dziecko jest prawidłowo przystawiane do piersi to brodawki nie pękają, potem się będę martwiła - słyszałam że pomaga wietrzenie i smarowanie brodawek pokarmem
-Czy kupujecie swoim maleństwom rożki do spania? jak tak to z jakiej firmy, jaki rozmiar? -zamierzam kupić 2 rożki - jeden dzidzia może zawsze zasikać albo na niego ulać - póki co mam jeden i szczerze mówiąc nie wiem jakiej firmy - jakiś zwykły kupiony w Świecie Dziecka
-jaki krem na mróz do smarowania buźki? - chyba wypróbuję Mustela (Albiniec mnie przekonała:-))
-jaki laktator i butelki? - laktator Medeli (chociaż znam jedną taką co ściąga pokarm ręcznie i nie wyobraża sobie inaczej), butelki TTippe
-jaki najlepiej termometr? - ja mam elektryczny z elastyczną końcówką
-jakie wkładki laktacyjne? - kupię dwóch, trzech firm i wybróbuję co mi pasuje
-jaki krem na popękane brodawki? - podobno jeśli dziecko jest prawidłowo przystawiane do piersi to brodawki nie pękają, potem się będę martwiła - słyszałam że pomaga wietrzenie i smarowanie brodawek pokarmem
ewa_adu
Fanka BB :)
Tylko że owa nauka przystawiania wcale nie jest taka prosta JA sie starałam, starałam a i tak ALANTAN musiał byc
Anja78
matka superstar
Rozek firmy Drewex, 2 kocyki
-jaki krem na mróz do smarowania buźki? - Mustela, Nivea
-jaki laktator i butelki? - Medela, TommeTippee
-jaki najlepiej termometr? - mam 2 elektroniczne z miekka koncowka
-jakie wkładki laktacyjne? - Canpol?
-jaki krem na popękane brodawki? - sudocrem?jeszcze nie wiem
-jaki krem na mróz do smarowania buźki? - Mustela, Nivea
-jaki laktator i butelki? - Medela, TommeTippee
-jaki najlepiej termometr? - mam 2 elektroniczne z miekka koncowka
-jakie wkładki laktacyjne? - Canpol?