reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Frodo - broń Boże! tzn. mam nadzieję że nie - że dzidzia dobrze się ułoży i wszystko pójdzie ok, ale za to raczej skłaniam się ku znieczuleniu zewnątrzoponowemu...

reklama
witam was po dośc długiej przerwie zgory przepraszam że mnie nie było ale nałożyło sie kilka spraw na siebie i tak wyszło ..
W tym czasie przeprowadziliśmy mały remoncik kuchni co sie niestety ciągnie do tej pory w tej chwili to tylko wykończenia ale z tym najdłużej schodzi, mój mąż zmienił prace za to ja siedze w domu z dzieckiem w sobote wyrywam sie tylko na kilka godzin do pracy a i ogólnie mój komp pogniewał sie na mnie i odmawiał posłuszenstwa tyle juz z tłumaczenia sie obiecuje poprawe a no i jeszcze jedno moja szfagierka sie już rozpakowała ma syna no to od niej jeszcze niecale 2 miesiące jak ten czas leci

u mnie wszystko w należytym porządku w czwartek byłam na usg i poznałam płec bedzie dziewczynka :rofl::rolleyes2::wink::happy2:mam nadzieje ze lekarz sie nie pomylił bo w takim razie bedzie parka :happy: nomała jest ułożona jak narazie poprzecznie wiec tak czy inaczej nadaje sie do cesarki wogóle to zauważyłam że duzo nas sie zrobiło fajnie ...

No a propo meczu to mojego meza wywiało do baru na mecz i siedze sobie w domku .. dobra kończe powoli bede sie zapoznawac na jakich etapach jesteście papa

MoMi Mustela 9 miesiecy owszem pachnie wanilią z miodem i mlekiem blee, tez mi sie nie podoba ale sie zgadzam, ze super działa.
Mustela dla dzidów ma baaaardzo delikatny zapach a np. płyn do kąpieli relaksujacy dla noworodków, prawie wogole nie pachnie tak jak szampon w piance. Chusteczki mają leciutką nutke, swiezosci- mnie sie ogolnie podoba to, że nie są mącno perfumowane jak np Nivea.:tak:

Pieluchy Pampres a chusteczki .....nie wiem,:baffled:Położne polecają Bambino, bo nie uczulają a i pachną fajnie:tak:.W ogóle cała seria Bambino jest zalecana dla maluchów , bo nie uczula
A koleżanka używa od 1,5 roku dla malej BABYDREAM z Rossmana i bardzo chwali,są to niemieckie chusteczki i w dobrej cenie, koszt ok 5 zł za 72 chusteczki chyba.............nie wiem dokładnie

Jobo to dobrze ze nie musisz lezec w niedziele w szpitalu i ze jest juz lepiej a jak odczowalas te skurcze bolal cie brzuch czy mialas robione KTG

Helena-Lidia brzuch mnie nie bolał, tylko się napinał, robił się twardy jak kamień, ale to wcale nie musi boleć, bo przy pierwszym dziecku tak odczuwałam skurcze prawie aż do partych, więc to chyba zależy od organizmu - jedną boli inną nie. KTG też miałam robione - w tym tygodniu już 3 x i jutro jeszcze raz muszę jechać.

Dzien dobry

Chcialm wszystkim podziekowac za gratulacje i cieple slowa. Wcale nie mialam zamiaru szokowac, sama jesze temu niedowierzam:-D
Oboje mamy sie dobrze. Ja jstem juz w domu, a na synka przyjdzie mi poczekac prawdopodobnie do polowy stycznia. Lekare sa pozytywnie nastaweni i twirdza ze maly robi postepy. Nie moge go jeszcze karmic piersia, ale odcagam mleko i podaja mu przez sade. Wlasnie ma zoltaczke i przechdzi fototeapie.
Jest malenki i bardzo ruchliwy, wczoraj zaczal sie usmiechac:szok:

Porod postaram sie opisac jak dorwe chwilke czasu.

Mam nadzieje, ze nie katzecie mi sie wyniesc do mam listopadowych?:no:

Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich mam styczniwych i ich brzuszkow.

reklama
Paulinek witam i jeszcze raz gratuluję. A z synkiem na pewno będzie wszystko dobrze. Odezwij się szybko i napisz jak to się stało i co było przyczyną wcześniejszego porodu.

Do góry