reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
No już przynajmniej wiem, że Bruno urodził się ok. 18tej, 3400 kg, 55 cm, 10 pkt Apgar, tylko trochę pokiereszowany tym przedłużającym się porodem. Rodzice oboje bardzo wymęczeni, zwłaszcza mama - no, w końcu od środy usiłowali wywołać ten poród wszelkimi sposobami, zanim wreszcie zrobili cesarkę. Ale już wszystko ok, ufff! przestanę wstrzymywać oddech:sorry:
Dzięki za gratulacje, oczywiście przekażę jak tylko mama z dzidzią dojdą do siebie.:laugh2:

Pandorax gratulki dla niej. Wreszcie lekarze podjeli meska decyzje- przeciez mozna sie psychicznie wykonczyc przy takim oczekiwaniu. Duuuzo zdrowka dla nowego mieszkanca naszej planety.
Kurcze - wiedze ze nie tylko ja uwielbiam ikee- super maja rzeczy! gdybym miala wieksze mieszaknie - urzadzone by bylo cale w stylu ikei

Albiniec ja też mam termin za 7 tygodni :tak:
Dopiero dzisiaj zaczęłam prać ubranka, białe a jeszcze 2 komplety pościeli, pieluchy tetrowe, ubranka kolorowe,.A poprasować..................mam nadzieję ,że zdążę ze wszystkim:szok:
My niestety nie mamy Ikei w Białymstoku, ale przyjaciółka mieszka w W-wie więc mi kupuje co chcę i jak jadą do nas to przywozi.
Jutro właśnie przyjedzie komoda:-D

Hejka Dziewczynki,
właśnie wróciłam ze Szkoły Rodzenia - przy odrobinie szczęścia (jeśli te sale będą akurat wolne) jest szanse po porodzie leżeć na salce z dostępem do netu i wyborem dań z karty - normalnie jak w hotelu:-):-):-) - cena też niczego sobie - 500 zł za dobę...

MoMi ja jak sie zdecyduje na Żelazną to dokładnie tyle to bedzie mnie kosztować za taki pokoj, z łazienka, netem i możlowościa zam. z menu na co ma sie ochote;-).

Albiniec - 500 zł kosztuje zwykły, pojedynczy pokój na Żelaznej - bez netu, z cateringiem z Wołoskiej i łazienką (o ile się nie mylę) poza pokojem - sale "o wyższym poziomie" są zarezerwowane dla jakiś tam firm (czy posiadaczy złotych kart w niektórych klinikach) - mniejsza z tym, bo jeśli nie są zajęte to każdy może w nich leżeć:-) Chyba że masz tam jakieś znajomości - wtedy uda się wszystko załatwić.
Ja w każdym razie zdecydowałam się na 100 % na Żelazną - i mam nadzieję że małżonek zasponsoruje mi pojedynczą salkę, bo od znajomych słyszałam że to ogromna wygoda...

reklama
Dzień dobry!
Jak sie czujecie ciężarówki?Mam nadzieję,że dobrze.Na ile nasze gabaryty na to pozwalają :tak: Zaraz będą goście.Pomogłabym sprzątac mężusiowi ale obawiam się,że doprowadziłoby mnie to do skrajnego wyczerpania.Tak jak wczorajszy dzień...A wieczorkiem chcę być w formie żeby sie jak najdłużej pobawić :-D Miłego dnia życzę!

Do góry