reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

cześć dziewczynki
bedzie mnie teraz mniej bo juz na stałe poszłam na swoje a tam nie mam netu!!!!!!!!!!

musze poracowac nad Koko żeby lepiej spała bo jak juz sie rozdwoimy to byłoby nam strasznie ciężko!!!!!!!!

pomysł z telefonami super tez juz o tym myslałam jak ja was powiadomię???????????

jutro zaczynam pranie dzidziowych rzeczy troche tego jednak jest!!!!
w poniedziałak do ikei po stół kosze na bieliznę i jakies małe przyjemności w postaci pierułeczek!!!!!!!!!
JESTEM Z WAMI i ciezko mi ale........... 3mam sie

reklama
Tak mnie też bolą żebra, mój mały uwielbia mnie kopać, właśnie się zaczęła jego godzina wielkiej aktywności.W dodatku upodobał sobie bardziej prawą stronę i wali tak mocno jak może:shocked2:
Myzorka, trzymaj się i zaglądaj do nas jak to możliwe często
A co do numerów telefonu to pomysł świetny, tylko może dobrze by było je wpisywać na wątku zamkniętym dla bezpieczeństwa, co o tym myślicie?

AsiaS, Sylka ma rację, prawo pracy mówi o tym, że nie mozna kobiety w ciąży wysłać na delegację poza miejsce zamieszkania, jeśli ona nie wyraża zgody.
Młody też mi daje po żebrach:tak::eek:
Telefony dobrze mieć, przynajmniej na PW się jakoś powymieniać albo coś, bo tak jak teraz nic nie wiemy o Paulinek:crazy:

Pracuje do 16.30. Codziennnie po 8 godzin. Na szczescie siedze przy kompie i nie mecze sie za bardzo...:-(Ale juz powolutku jest mi ciezko. Jeszcze miesiac wytrzymam
Co do telefonow- super pomysl ale wlasnie w tym watku zamknietym...Do tego forum dostep maja wszyscy:sorry:
Wiec co- wysyłamy sobie na PW czy jak?
Myszorka- zagladaj do nas w miare mozliwosci. Trzymaj sie

Ja tez nie mam pojecia jak utworzyc watek zamkniety:eek:
Co do kopniakow- to ja tez juz mam zebra obkopane. Ale czuje jak maly rusza sie po brzuchu i chyba znowu sie odwrocił...

czesc! wstalam o 10 - wreszcie sie wyspalam porzadnie. Dzis slonce swieci i chce mi sie zyc. Po poludniu jedziemy do pensylwani i biore wszystkie ciuszki, kocyki i posciel Dominiki do
xx_pranko_02.gif
.
Ja bym na koncercie ani na imprezie nie wytrzymala do rana.Ostatnio sie przeliczylam z silami i myslalam ze dlugo posiedzimy u znajomych a tu godzina 23 a ja ledwo zywa- i trzeba bylo sie zebrac do domq.
Joobo- trzymam zeby bylo wszystko dobrze i zebys nie musiala zostac w szpitalu.
Asia- czekam na fotki- uwielbiam je ogladac!
Co do kopania po zebrach- ja raczej dostaje regularne kopniaki w watrobe- tez mile - polecam !

reklama
Jak któraś wie jak utworzyć wątek zamknięty to niech zakłada:tak:
Kobity czy wy jak prałyście dziecięce ciuszki to włączacie podwójne płukanie?Ja kupiłam Lovelę-balsam do prania i nie wiem czy trzeba płukać podwójnie..........

Do góry