MoMi byłam wczoraj na Żelaznej dowiedzieć sie jakie trzeba dopełnic formalnosći jezeli mam skierowanie na cc i ile kosztuje pokoj o podwyższonym standardzie. Laska z przychodni, bo tam są udzielane informacje, powiedziała, ze w takim za 500 zł jest net,zarełko z menu do wyboru, łaziekna odzielna i mąż może byc z tobą. Są takie pokoje pojedyncze, ktore kosztują 350 zł., 400 zł.
Jezeli chodzi o złote karty np z LIM to jest tak, ze dostajesz pokoj o podwyzszonym standardzie i nie płacisz nic. Ja mam odpowiednik takiej karty tyle ze z Lux Medu a oni nie wspr. ze Sobą :-(.
Ja tez ciągle mysle nad Solcem, to jest szpital, ktory chwalą bardzo dziewczyny, tam pracuje moje ginka i pod koniec czerwca tam leżałam. Jest jeszcze szpital Czerniakowski - tam pracuje lekarz, ktory wykonuje piekne ciecia cesarskie. Nie jedna moja znajoma, co miała u niego cc a potem była u jakiegos ginekologa - to wyobraź sobie, ze każdy wiedział kto to robił. Szpital też na wysokim poziomie, laski mowią, ze były w szoku, ze nie czekały kilka godzin na IP tylko w 5 min schodził lekarz
, dla mnie szok.
Kolezanka miała opłaconego lekarza, pokój hiper super na Żelaznej, przyszła o 20:00 dnia, ktorego miała sie zgłosic i na izbie przyjec czekała do 23:00, myslała, ze ja szlag trafi. Tyle, ze powiedziała opieka, po porodzie na Żelaznej jest na baaaaaardzo wysokim poziomie.