reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti my sie jutro na koncert wybieramy.Jak beda sily to i do bialego rana mozna sie bawic :-D Cudnie!Jeszcze troche rozrywki bo za chwile to zdaze zapomniec o imprezkach :tak:

reklama
Asia zdjęcia koniecznie wstawiaj:tak:
A ja niestety będę musiała się wywlec z domu, bo muszę rachunki zapłacić:eek: i coś na obiad kupić, tylko nie wiem co...............Ale jeszcze nie teraz, może za godzinkę, dwie...........:happy:
Może jakieś buty zimowe sobie kupię na płaskim obcasie, Oliwierkowi się nie podoba, bo jak chodzę na szpilach to się strasznie wierci i kopie mamunię:-D:-D:-D, daje mi coś do zrozumienia..............hi hi hi :rofl2:

Esti- hmm bawic sie do rana...Tylko nie przesadz...;-)
pandi- fotki wkleje wieczorkiem, Teraz na nieszczescie siedze w pracy:-(
Helenka- widzisz wszystkie Cie popieramy i podziwiamy. I jeszcze raz usłyszymy jaka jestes beznadziejna to normalnie lanie Ci damy- po tyłku;-):-D

ja siedze w firmie i nic nie robie,napisalam 2 maile!!!! wstalam o 10.30 i mysle zeby pojsc do domu spac:cool:
zimno i wieje, strasznie mi sie kreci w glowie nie wiem od czego, moze cos nie tak z elektrolitami i bardzo niskim cisieniem, spie na siedzaco:crazy:bo mam studnie, tzn wrazenie ze lece w dol:rofl2:generalnie mam okropnego lenia i duze obawy,ze mnie juz nie opusci az do porodu:confused2:

reklama
Anja- ja tez mam doline w pracy. Nic sie nie dzieje, nie mam jakos motywacji a jeszcze szefowa oznajmiła nam ze za tydz mamy miec weekndowe szkolenie w Karpaczu. Wiec ja jej powiedzialm, że nie chciałabym jechac bo roznie to bywa. Ona stwierdził,że zastanowi sie do poniedziałku. Jasna cholera- ona ma decydowac o tym czy mam jechac czy nie:wściekła/y:
Esti- zupka dyniowa- mniamusna. Tez bym zjadła. Dzis niestety jade na obiad do tesciowej. Chyba trutke ns szkodniki dostane:-)

Do góry