reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Asiu jako kobieta w ciąży możesz odmówić uczestnictwa w szkoleniu :tak::tak::tak:poza miejscem twojego zamieszkania, a twoja szefowa nie może cię do niczego zmusić. czy sie zastanawiać:shocked2::shocked2::shocked2::wściekła/y::wściekła/y:
takie jest prawo!!!!!

Esti- zeby to bylo takie proste...Ale planuje pracowac do polowy grudnia a pozniej ide na L4. A na ten wyjazd to wezme zaswiadczenie od lekarza, że nie moge jechac w gory bo to źle moze wpływac na moje cisnienie:-)

O rany. Miałam dziś ciężką noc. Męczyły mnie skurcze. Byłam sama, do 23-ciej czekałam aż mąż wróci z pracy i przyniesie mi no-spe. Pomogło dopiero ok.2-ej. Czarno to widzę, jutro mam jechać na KTG i coś mi się wydaje że zostawi mnie w szpitalu (nawet się spakowałam). Dzisiaj też jestem na no-spie i jest w miarę ok. Mam nadzieję że dotrwam jakoś do jutra.

Jobo- nie martw sie. Moze nie zostawi Cie od razu w szpitalu. Pewnie zapisze Ci fenoterol. On naprawde bardziej pomaga niz nospa. Trzymaj sie i przede wszystkim nie stresuj sie bo nie pomoze Ci to

Asiu gdzie te zdjęcia?
Jobo trzymaj się będzie ok, a jak Cię położą do szpitala, to się kładź bez gadania, przynajmniej będziesz pod stała opieką lekarzy,a w domku to sama z dzieckiem .nie bardzo
Ja leżałam w tamtym tyg na patologii i nie było tak źle.
Trzymam kciuki żeby było ok:-)

reklama
Do góry