reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Nie mają kasy na porządny obiad,a co dopiero na szmpana, w zupie pływały tylko 3 makrony a na śniadanie plasterek wędliny do 2 kromek pieczywa:baffled:
Chyba,że wezmę swojego, na porodówkę z szampanem, he he he:-D:laugh2::laugh2::-D:-Dza durną by mnie wzieli:happy::laugh2:

reklama
dziendobry:-D
Esti witaj znowu fajnie ze juz cie wypuscili i ze wszystko dobrze z toba i z dzieckiem
zazdroszcze ci tego sluchania serduszka ja jaszcze w tej ciazy nie slyszalam mojego malenstwa :-(
dzisiaj mam dola i juz 2 razy plakalam dzieciaki broja i zastanawiam sie dlaczego zdecydowalam sie na trzecie dziecko skoro nie umiem wychowywac tych ktore mam JESTEM DO NICZEGO i jeszcze pada snieg :crazy:

Esti- dzis rano o tobie myslalam kiedy cie wreszcie wypuszcza? i prosze- juz w domciu. Dobrze ze w szpitalu mialas znosne warunki bo pewnie jabys przezyla traume to bardziej przerazala by cie wizja porodu.
Ja tez slyszalam od swojej poloznej ze ilosc wypijanych plynow nie ma zwiazku z iloscia wod plodowych. I pytalam jej czy w ciazy trzeba duuuzo pic? bo tak wszyscy do okola bebnia- a ona - ze tylko jak sie czuje pragnienie a nie na sile

ojjj Helenka- przestan sie dolowac- pogoda chyba cie dobila? Zawsze sa gorsze i lepsze dni. Nie obwiniaj sie od razu ze jestes do niczego- boja wiem ze jestes mega super zaradna i samodzielna kobieta!

Ja mam we wtorek wizyte w szpitalu- beda mi robic glukoze i ciekawe co jeszcze?

O jesteś Esti tak właśnie myślałam, żebyś wyszła przed likendem:tak::tak::tak:
Oliwierek zdrowy ty tez no to pełnia szczęścia:-):-):-):-):-)

a ta w ogóle to takie KTG powinni nam robić raz w miesiącu na lepsze samopoczucie :tak::tak::tak:

My tez często gramy w skrabelki:tak::tak::tak:

dziewczynki wlasnie czytalam na Listopadowkach NASZE PORODY OPIS opis porodu okiem niejakiego Przemka jego opowiadanie jest boskie czytalam i plakalam on bardzo kocha swoja zone i coreczke polecam do przeczytania naprawde warto
a ja dalej siedze sama i sie smuce choc zjadlam juz pol czekolady

Helenko to walnij sobie szklankę piwka:-D:-D, na pewno humor ci sie poprawi:tak::tak::tak:

a jestem pewna na100 % , ze mój synuś już się obrócił główką w dól:tak::tak::-D:-D:-D. pierwsze- rusza rączkami po bokach i i kopie mamusie pod cyckami hihihihi

a jeszcze niedawno kopal na dole
i wczoraj zauważyłam , ze mi brzuch z boku wyrasta :szok::szok::szok::szok:
wiecie o co mi chodzi?
jest moje ciało, mój lewy lub prawy boczek i skóra idzie normalnie jakbym nie była w ciąży a potem mały dołek no i górka, a to juz jest ten brzuszek:szok::szok::baffled:

ja dzisiaj na pewno walne sobie piwko:tak::tak:, no może pól szklanki:sorry2:

i może bedzie co hihihi

bo już mam takie sny, ze mąż się śmieje, ze już teraz to nawet za sny musi odpowiadać i gęsto sie tłumaczyć:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam, szcześliwe, piękne zawsze szczupłe mamusie :-).
Dziekuje za życzenia. JA dzisiaj jeździłam i patrzyłam na wózki i znalazłam wózek Quinny (spacerówka, gondola) + do tego fotelik Maxi Cosi za 1599 zł. :szok:. Bo w Świecie Dziecka na Towarowej prawie za 2500 zł. ten sam zestaw. Postanowiliśmy z mężem, ze kupujemy własnie ten zestaw. Nam najbardziej zależało na Maxi Cosi od samego poczatku - i wszystko bedzie :-)

Do góry