reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
HALOO:-)jest tu ktos
pustki tu dzisiaj caly dzien ja sobie czytam o porodach cesarkach i wogule o koncu ciazy
byla dzis u mnie znajoma cizarowka ktora ma termin na 16 rudnia ale lakaz powiedzial jej ze ma jeszcze gora 3 tyg bo wszystko jest gotowe do porodu a jej maz nie kaze jej nic kupowac przed porodem bo to przynosi pecha :szok: ogladala moje rzeczy a ja mam juz wszystko no prawie i wyzywala na meza podobno przy pierwszym dziecku tesciowa sie na nia obrazila jak kupila pare rzeczy do dziecka czysty idiotyzm moze jak urodzi to ma biegac po sklepach i kupowac wyprawke ?

taaa !!!! tak jak moj obeznany w swiecie maz nie mial pojecia ze dla niemowlaka fotelik samochodowy jest zupelnie inny niz dla 5 latka i chcial kupic taki dla duzego dziecka. I wyslij tu chlopa po wyparwke- nie dosc ze kupi wszystko zle to jeszcze pewnie w calej barwie kolorow i wzorow - czego nie cierpie hiihhihi
Zadzwonilam do sklepu dzidziowego co z moim zamowionym 2 tyg temu lozeczkiem? i oni mi wmawiaja ze dzwonili do mnie 5 listopada powiedziec ze juz jest do odebrania. Bzdura!!!! nikt do mnie nie dzwonil a jesli by dzwonili to dlaczego mi nie zostawili wiadomosci na sekretarce? kretacze- mogla bym sobie tak czekac w nieskonczonosc.
dzis dzien pod tytulem zakopow- jade z P. kupic cos dla mnie na tylek bo mam plecy na wierzchu- wszystko male juz jest i potem fotelik i lozeczko i jeszcze pranie trza zrobic.

Ja mialam plany na zakupy Dzisiaj i duuuppppaaaa! 11.11! wrzystko zamkniete a ja sie nudze jak mops:confused:
No nic atak na IKEA mozna zrobic jutro, moj wozek przyszedl trzeba jedynie odebrac ze sklepu, zamowic lozeczko i zrobic zakupy cd z mojej wspanialej list;-)

Wczoraj byłam w szpitalu na KTG, no i wyszły niestety skurcze. Lekarz powiedział że może nie są duże, ale "sypią" się często. Kazał mi jeść magnez 3x dziennie po 2 tabletki i jutro jadę znowu. Jak nic się nie zmieni to zostawi mnie w szpitalu- czego nie chcę. Nie cierpię szpitali, a poza tym nie mam co zrobić z syniem, mąż ma drugą zmianę i będzie nie mały problem. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze.

reklama
Do góry