reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Nie wiem czy tez tak macie ale ja od dwoch dni, wstane z krzesła pojde z kuchni do pokoju a czuje sie taka zmeczona jakbym maraton przebiegła. Bolą mnie uda tak jak kogos kto własnie dużo przebiegł albo ktorki odcinek ale bardzo szybko.
Moze to przez te pogode. Pada dzisiaj w Wawie deszcz ze sniegiem a my wczoraj z mezem postanowilismy pojechac i w corolci zmienic oponki na zimowe i prosze. Wiecie co sie dzisiaj u gumiarzy musi dziac :rofl2:??

reklama
E-Stra tez miałam za moło wod, dostałam kroplowe rozkurczową i kazali pic, pic pic wode i łukac magnez i juz jest git. Też bedzie u Ciebie dobrze. Nie czytaj ani sie nie dopytuj co, czym itd. jak sie ma za mało wod. Lekarze ci powiedzą, u każdego to rzecz indywidualna i spowodowana zupełnie czyms innym.

e-stera jestem z Tobą całą sobą tymbardziej że zostało nam dokładnie tyle samo do porodu ja mam wizytę za tydzień USG za 10 dni 3mam kciuki a wody płodowe wleją w ciebie mase kroplówek zebyś nabrała spako czym grozi ???? nie przejmuj sie na zapas aniołku pewnie mały nie ma jak brykać i sie poskarzył!!!!!

Esti- ja tez jestem z toba myslami. Trzymaj sie kochana! oni ci krzywdy nie zrobia a po co sie stresowac. Podpapuja cie plynami i bedzie oki

reklama
Esti- wierzymy, że bedzie dobrze. Trzymamy kciuki:tak:Idz jutro a dzis nie czytaj nic na ten temat a juz tym bardziej nie sluchaj dobrych rad...Kazdy jest inni a lekarze i tak Ci wszystko powiedza

Do góry