reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

sama tez biorę prenatal bo to takie dbanie o siebie i która z nas sobie tego odmówi????
a to z tym 3% uświadomił mnie mój gin !!!! jak wyniki są dobre tzn że dziecku wystarcza witaminek z pożywienia gozej jak cos zaczyna sie dziac czyli my gozej sie odzywiamy i dzieciątko wyssysa z nas wszystko
wtedy lepiej wziąc to czego brakuje kazde w osobnej tabletce my wtedy kozystany nawet do 50% z tabletki ogronma róznica prawda???

reklama
Wlasnie sie wkurzyłam na maksa:wściekła/y:Nie dostałam jeszcze wypłaty!!!Zawsze do 5 przelewaja a jest juz 6!!!!A na koncie figa z makiem i na razie nic sie nie zapowiada na to zeby dzis przelali. Boze co za firma!!!!zwariowac mozna.Czlowiek ma zobowioazania ze np do 6 musi zapłacic za kredyt a Ci tak sobie w kulki leca

a tak na marginesie to ginekolodzy zwłaszcza położnicy są nakręcani przez firmy farmaceutyczne do polecenia danych witaminek w zamian za ...... fajną kawkę;-);-):tak::szok::szok::szok::szok::szok:

Nanina- hahhaha. Nawet nie pomyślałam:-DMam nadzieje,że nie uraziłam Twojego maleństwa- w kazdym razie nie chciałam...Poglaskaj brzuszek ode mnie w ramach przeprosin;-)

wpoprzednich ciazach nie bralam wogule zednych wit i tez bylo dobrze pozatym jak skoncze to opakowanie prenatalu to juz do konca brac nie bede chyba ze pogorsza mi sie wyniki robie je za tydz lekazowi wcale nie bede mowic on wie swoje ja swoje
Chcialam sie wypowiedziec na temat urzywanych zeczy dla dziecka oczywiscie z lumpexu w naszej miejscowosci sa tez takie sklepy ale bylam tam dwa razy i musze powiedziec ze nie ubrala bym tam dziecka zeczy ktore trafiaja do wiejskich sklepow sa naprawde zuzyte i niekiedy bardzo brudne az bieze obrzydzenie brac to w reke a w miescie trafiaja sie nowe zeczy ale do nas to nie dociera wiec macie fajnie ze mozecie sobie cos tanio kupic u nas z tanich sklepow jest PEPKO reszta to drozyzna w pepko dobry bodziak mozna dostac juz za 3 zl a w sklepie dzieciecym 15 zl dobrze ze nie musialam wszystkiego kupowac

no to dorobilyscie!!!!!!!!!!! i co ja teraz zrobie z ta mega chcica na naturalny soczek z marchewki? to wszystko wasza wina
tu niestety nie ma tych pysznych jednodniowych, ktorymi sie w Polsce delektowalam. Sokowirowki nie mam- hmmm jak zetrzec marchewki zeby uzyskac taki naturalny soczek?
Co do witamin to szwagierka kiedys wspominala ze brala jedynie sporadycznie bo zle sie czula po witaminach i miala mdlosci.

hmm ale se narobiłam smaka na zapiekanke ziemniaczaną. Ja niestety nie moge teraz :no: ale męzus moze, wiec czekam na przepisik ja moge dac przepis na żółty ser. :)

ja jakoś dzisiaj sikam co 15 min juz mnie cholera bierze.................
dzisiaj mam dzień nieopiekowania sie koko od 14 prawie bez przerwy ogląda bajki!!!!!! troche tylko z nia porysowałam zołaza ze mnie!!!!! ale jakos nie mam cierpliwości
i strasznie zmęczona jestem :sorry2:

reklama
Do góry