reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ewa_adu ja też mam ostatnio manie sprzątania tylko że mi mąż nie pozwala:blink:.Ja zamierzam prać ubranka w listopadzie, jak już nie będę pracować:tak:

Mi niestety listopad odpada bo jadę z Julią na jakieś dwa - trzy tygodnie do szpitala na rehabilitację. Więc pakowanie, potem tam będę, a potem rozpakowywanie, prasowanie itp...
A w grudniu święta. :-D:-D

reklama
no widzisz a ja jeszcze nic od nikogo nie dostałam i raczej sie nie spodziewam. :no:
jedynie słyszę, ze każdy przyniesie jak sie już urodzi.
a ja mam to w nosie, bo co dziecko ma mi nagie i bose leżeć, bo będę czekała, aż mi ktoś coś przyniesie albo nie:no:

ja na krotko moja corka wlasnie zarzygala mi luzko i pol pokoju w nocy bede miala dyzur przy niej a potem pewnie wezmie lukasza mam dosyc ide ubrac do konca posciel mnie pewnie wezmie na imprezie zebym sie lepiej bawila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ewa no to co , ze święta.święta są pod koniec grudnia
Przecież ty nic nie będziesz robić jak tylko leżeć :tak::tak::tak:
Helenko ja proponuje kwarantannę dla ciebie a dziećmi niech sie mąż zajmie

Ewa no to co , ze święta.święta są pod koniec grudnia
Przecież ty nic nie będziesz robić jak tylko leżeć :tak::tak::tak:

Hehe :-) Jak się ma w domu trzylatka to się nie ma czasu na leżenie. Ale pomarzyć dobra rzecz. Mój mąż całymi dniami w pracy, bo zwolnił nam się pracownik i póki się nie znajdzie to trzeba samemu interesu pilnować. Więc mi pozostaje sprzątanie, gotowanie, prasowanie i codzienna rehabilitacja JUlki. NA szczęście teraz już tylko raz dziennie.

no tak Ewcia zapomniałam, ale wiesz , ze w grudniu szczególnie my musimy sie oszczędzać.:tak::tak:
wiesz dlaczego?:tak::tak:
a ja ciągle ćwiczę lenia:-):-). Bardzo to lubię;-):-D bo mi dzidzia takie akrobacje odprawia w brzuszku, że aż się martwię, bo niedługo już nie będzie się tak żwawo i często ruszać to ja chyba w depresje wpadnę.:tak::tak:

Mój dzidziuś też ostatnio się baaardzo ruchliwy zrobił. MOje żebra już nie wyrabiają, całe obolałe są tak mnie kopie. Z Julcią to samo było. Dolna część żeber - szok:-D:szok::-D:szok: Ale fajne uczucie :laugh2: MOże kopać do woli. :laugh2::laugh2::laugh2:

U ciebie Ewcia to już wysokie loty bo u mnie brzuszek jedynie 2 palce nad pępek i do żeber jeszcze maleństwo nie dostaje. :no::-):-):-)
Ale potrafi matce dać w kość bo już zlokalizowało pęcherz hihihihi
i w ekstremalnych momentach jestem gotowa nasikać w garstkę hihihihi

reklama
Mi tez nikt nie przynosi zadnych ciuszkow chociaz sie wcale nie spodziewałam wole sama kupic niz potem słuchac ze ktos cos moze za duzo dał

Do góry