reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
oj Mili- pokaz ze w domu ty rzadzisz. Nie rob kawy tej babie. Biznesy niech zalatwiaja w pracy- o ile ona do twojego meza przychodzi.
MoMi- sliczniusie - a buciki- czad po prostu. Sama nabralam ochoty na kupienie dla mnie bo sa bez obcasow- czyli na ciaze odpowiednie i bardzo cieple bo z futerkiem w srodku. w USA bardzo popularne.
Ja dzis bede miec biznesowy dzien poniewaz sprzedaje moj serwis na manhatanie. Kolo 3 przyjezdza moja pracownica powiedziec ze za dwa tyg odchodzi a ja przehandluje wszystkie apartamenty do sprzatania. Moze wpadnie z 800$ do kieszeni?

Oj dziewczyny nie wkurzajcie się na mężów - szkoda tylko naszego zdrowia :tak: bo co chwile musiałybyśmy być wkurzone jakby tak cały dzień podsumować;-)
A ja dzisiaj nic nie robię - ćwiczę lenia :-):zawstydzona/y:
obiadek też trochę później dzisiaj bo mężuś z pracy późno wraca a mnie samej jakoś tak nie chce się jeść w samotności !!! u mnie dziś kotleciki i sałatka z kapusty :tak: oj zazdroszczę Wam tych krokietów .... :tak:

A myśmy byli wczoraj na zajęciach organizacyjnych w szkole rodzenia i za tydzień mamy pierwsze zajęcia - już się nie mogę doczekać :-)
pozdrawiam :)

Sylka to glupie babsko to babka mojego meza ktora z nami mieszka. Pumi dzieki za dobre rady ale niestety to babsko mieszka z nami bo to babka mego meza i ona chodzi jeszcze do pracy a teraz z niej wrocila i mi dupe truje.Aco do tej kawy to odkad mieszkamy razem to jej nigdy niezrobilam bo jeszcze przez przypadek bym jakas trucizne do niej wsypala. Pumi i ciesze sie ze u ciebie po wizycie w szpitalu wszystko dobrze , teraz naprawde musosz duzo odpoczywac, ZADNYCH CIEZKICH ROBOT DOMOWYCH!!!!!! Asia niemartw sie napewno to nic powaznego:-) Ja jedyne co dzisiaj zrobilam to posprzatalam i zrobilam obiad a teraz sie troszke poloze bo mi juz kregoslup wysiada

a ha Mili- myslalam ze z pracy od twojego meza jakas baba przychodzi do ciebie do domu.
ja zaraz szybciutko ale delikatnie odkurze, potem jade do daffys kupic sliczny plecaczek adidasa na jedno ramie a potem do kolezanki bo jej pozyczylam salaterki na galaretke i chce mi oddac a potem musze zrobic zakupy bo zamrazarka pustkami swieci a potem mam oddac mezowi autko bo bedzie potrzebowal po poludni a potem przychodzi do mnie Magda oznajmic ze sie zawlnia. potem sie pewnie ukaze moje ogloszenie wiec telefon sie rozdzwoni... uffff

:-DPumi- no to masz cały cały dzien zaplanowany...No i rzecz jasna zdajesz nam relacje:-DHahhaha...no i bardzo dobrze, musimy wszystko wiedziec...ale nie mecz sie za bardzo- pamietaj lekarz kazał Ci odpoczywac
A ja sie zastanawiam czy moge kupic sobie Diphergan w syropie- to jest uspokajajace a mi sie cos wydaje ze ja mam nerwobole

reklama
Do góry