reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

byc moze tylko moj tato nas wogole nie rozumie tzn mnie i moja siostre(tez jest w ciazy) nie rozumie ze mozemy byc spiace w dzien albo zmeczone i dlatego nie przyjezdzamy, no ale coz tacy sa faceci:-D i denerwujemy sie na niego jak po pare razy dziennie do nas wydzwania i jak mu sie zwroci uwage to sie obraza

reklama
no,
hihi muszę nadrobić likendowa absencję. hihihi
ale niedługo zmykam, bo p 16 ma być hydraulik hihih, ale będzie ubaw hihihi
ale jeszcze go nie ma:no:
mam nadzieję, ze dzisiaj, no może jutro skończy bo tu zimne noce idą, a ja sama w łóżeczko i mi zimno:szok:

Kurcze koniec dnia w pracy sie zbliża...ale fajnie WOW!!!
Dziewczyny- Ci rodzice to moze niby nie chca zle. Po prostu myslą ze chca dla nas dobrze. A ze skutek jest odwrotny to juz nie pomysla o tym

Witajcie dziewczyny, dołączam się do grona samotnych, bo mój ukochany dzisiaj do 21:30 w pracy:-(.
Ja pół godzinki temu wróciłam z pracy, zjadłam zupkę i mam ochotę na ryż z jabłkiem, śmietanką i cynamonem ale jakoś nie chce mi się robić..........:baffled:.Może pizzę sobie zmówię, wpadajcie:-D
Ja to mam spokój od strony rodziców bo żadnego kontaktu nie mam z nimi od lat, a teściowie to super:tak:.
Pumi nie przejmuj się, faceci tak mają..........jak tam pi wizycie w szpitalu, Dominiczka ok?
Ja mężowi powiedziałam że do końca listopada musimy mieć już wszystko, bo w grudniu będzie mi za ciężko biegać po sklepach, tym bardziej przed świętami będzie w sklepach szaleństwo i nie zamierzam stać w kolejkach po pół godziny jak nie dłużej!!!!!!!!!!Argumenty go przekonały;-)

reklama
Sylka a ja będę prać ciuszki od listopada,juz nięebędę pracować:-):-) Zresztą mam dwa ogromne kartony i dostanę w tym tygodniu jeszcze rekalmówę ciuchów.Potem będzie za ciężko mi wszystko uprasować, tym bardziej ze w grudniu chcę się oszczędzać, bo chcę w styczniu urodzić.Lekarz radził pod koniec grudnia dużo leżeć:blink::blink::blink:

Do góry