reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam Wszystkie stycznióweczki :-) i życzę słonecznego dnia :-)
jeśli chodzi o zakupy dla maluszka to my też jeszcze nie kupujemy wszystkiego, ale wspólnie oglądamy i wybieramy :tak: łóżeczko mamy już upatrzone tylko wystarczy kupić, a co do wózka to jeszcze jesteśmy niezdecydowani, ale ważne że mężuś chce ze mną oglądać i wybierać, bo sama bym chyba zwariował w tym natłoku maluszkowych zakupów :-):-(

reklama
I ja pozdrawiam w kolejnym tygodniu czekania na nasze Skarby. Rano zrobiłam wyniki, bo jutro wizyta. Początek 27 tygodnia. Boże jak dobrze. z każdym tygodniem Oleńka jest silniejsza i będzie dobrze. Ponieważ Tatuś Oli wyjechał na weekend na spotkanie klasowe, robiłam wszystkie "zabronione" rzeczy. 150 zł na bieliznę i kosmetyki dla siebie (bo generalnie chodzenie po sklepach ogranicza się do planow zakupów dla Oleńki) i dobrze mi to zrobiło. Obiad w Green Way, w domu kawa i ciacho. I tzry seriale po kolei, a i jeszcze fryzjer i kolorek (szamponetką zmywalną oczywiście bez utleniaczy itp.) czego Tatuś nie zauważył. Ale taki urlop dla samej siebie był mi bardzo potrzebny. Wypróbujcie jak będzie okazja - nadal jesteśmy kobietami :) A teraz do zaległych papierów pracowych, dwa tygodnie leżałam, potem tydzień się zbierałam, a muszę to odnieść. A jutro decyzja zwolnienie czy powrót do pracy. Myślę, że dalej zwolnienie, bo godzinka spóźnienia w Fenoterolu i tam gdzie mam mięśniaka momentalnie robi się twrdy guz :( Ale to nic, jeszcze trzy miesiące i Oleńka będzie z nami ! Pozdrawiam i życzę spokojnego , zdrowego tygodnia.

Hej Joasiu.
No wiadomo taki dzien dla nas samych jest bardzo ale to bardzo potrzebny;-)
Bez zadnego marudzenia,smecenia i narzekania.....
w koncu musimy byc slicznymi, zadbanymi mausiami:cool2:

przede wszystkim wszystkich witam

Dzidzia wszystkiego naj naj najlepszego, uśmiechu na co dzień , wszystkiego co dobre w życiu i oby złe smutki jak najdalej Was omijały.

Przepraszam, ze dopiero teraz piszę ale mój małżonek w likend wyjeżdżał na szkolenie i musieliśmy sie pożegnać:-:)-:)no: . A ja musiałam go przygotować.:-(
No i przepadło mi weselicho, ale podobno nie mam czego żałować bo beż rewelacji było. Ale w tą sobotę znowu mam weselicho i mam nadzieję, że mój mąż do tej pory wróci :tak::tak:

witam i ja. a ja mam dzisiaj podly nastruj, nic mi sie nie chce i nadal siedze w pizamie, tyle co dzisiaj zrobilam to obiad i wyprawilam meza do pracy a teraz siedze tak sama jak palec az do 22 kiedy maz wroci:-(

Oj Mili a ja tak będę sama siedzieć do piątku. Juz wczoraj płakać mi sie chciało:-:)-(. t nie zdrowe samemu spedzać wieczory a zwłaszcza w ciązy:no::no:

Justi i Donia, Ewa
wszystkiego naj naj z okazji urodzinek i rocznic ślubu.
Mnie sie oczywiście przypomniała, moja ostatnia trzecia rocznica jaką mi mąż zrobił niespodziankę. :tak::tak:Naraz zrobiło mi się miło i smutno, miło bo niespodzianka i miły wieczór, a smutno, bop wypiłam wtedy trochę, a byłam już wtedy w ciąży ale o tym nie wiedziałam:-(

esi za wcześnie chyba na pranie.:shocked2: jeszcze ci się zdąży zakurzyć na półce i nie założysz dzidzi takiego ubranka. będziesz musiała od nowa prać:tak:. A ja mam zamiar wszystko w płatkach mydlanych uprać lub w dzidziusiu, ale są również płatki, bo na forach ma zajebista opinię hihihih

Anja i tak trzymaj. co za darmozjady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czesc dziewczyny:-)
Dopadlo mnie jakies wstretne grypsko:wściekła/y:. Leze w lozeczku i ledwo zyje:-(.Jutro mam wizyte u midwife (poloznej) wiec moze mnie ozdrowi czyms innym niz tylko paracetamol:tak:.Dobrze ze mam troche homeopatycznych lekow z Polski to jakos sobie radze. Dzidzia wszystkiego Naj na nowej drodze zycia!!!!! Goraco Was pozdrawiam:-):-):-):-)

Dobra biorę sie za sprzątanie i wstępnie za obiad bo po południu przychodzi do mnie hydraulik i muszę go trochę przypilnować.
bo mężulka nie ma więc ja muszę, ale dostałam prykaz :-)od męża żeby go za bardzo nie wystraszyć hihihi. Bo ja taka zołza jestem dla fachowców hihihihi
więc mogę długo nie zaglądać:-(
nie było mnie trochę, a tak sie stęskniła. Macie rację net strasznie uzależnia a już bb to w szczególności:szok::-D:-D:-D

reklama
U nas to był 5 czerwiec:-)))

Asia fajny ten leżaczek ale dla noworodka to chyba za duży.
tez myślałam o czymś takim jak dzidzia będzie miała tak ze 3 miesiące:-)

Do góry