reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
A ja mam od soboty 2 dzieci. Jedno Celinka, a drugie A.. bo ma gips na nodze od kostki do pachwiny prawie. Jedno i drugie trzeba ubietać, odziwo rozbiora się sami, i latać z jedzeniem ;)
A tak na poważnie, to mój mąż musiał uciekać w pracy, bo tąpało, i jak biegł w gumowcach, to stanął na jakimś kamieniu i uszkodził sobie więzadła. W sobotę na pogotowiu ściągnęli mu półtorej strzykaki płynu z kolana i założyli gips, do tego dostał heparynę i ketonal duo. Ale nic więcej nie wiemy, dzisiaj jedziemy do ortopedy, może nas przyjmie bo mamy się pytać. A tak to na środę nas zarejestrowała i to tylko dlatego że mąz ma w pracy wykupiony abonament medyczny, bo tak to na sierpień.
Lecę się szykować, mała jedzie z nami do szpitala, ale na szczęście tam nie ma wewnętrznego, ani dzieci

Hej Kobitki.Piekną jesień mamy tej wiosny chce się powiedzieć heh.Kuba był zasmarkany ale już nie jest za to też ta pogoda jakoś na niego chyba kiepsko działa bo marudzi i jest niegrzeczny.
Ja już 21 kilo zrzuciłamn :)
A propo.Jest takie radio internetowe Internetowe Radio Impuls-FM - Wasza muzyka, Wasi wykonawcy, Wasze przeboje!
O 20.45 jest tam audycja cięzkie brzmienia i możecie posłuchać jak mój mąż tam śpiewa
smile.gif
Zespół nazywa się IKARION i po kilku latach zawieszonej działalności znów będą grać.Tam na tej stronce możecie o nich poczytać,mój mąż to wokalista
smile.gif

W tym radiu internetowym puszczana jest muzyka nieznanych jeszcze szerszej publice artystów
smile.gif
Możecie poczytać o zespole jak macie ochotę i tam jest też odnośnik do strony zespołu gdzie jest muzyczka do posłuchania :)

jagna no to wam sie narobiło, dużo zdrowia dla męża!!!

maleństwo byłam na stronce tego zespołu ale masz rockowego męża!!!
jak będzę miała chwilę to posłucham!!!

maleństwo ja akurat za taką muża nie przepadam ale posłucham bo co mi szkodzi :)
a twój mąż to taki widzę typowo rockowy długie włosy i te sprawy;-) chyba że to stare zdjęcie na stronie zespołu!

no i gratuluję oczka wagowego:-D

reklama
Nina ja mężowi nie pozwalam ścinać włosów nawet jak mu taki głupi pomysł przyjdzie do głowy :) Sama jedynie mu końcówki podcinam.No a teraz jako że chyba znów wróci zespół do grania to nawet nie ma mowy :) Ja sama też długie pióra no i Kubuś jak na chłopczyka też dość długie piórka nosi :) W domu oczywiście oprócz dziecinnych utworków też słucha rocka.Pamiętam jak mi zasypiał przy Lady Pank :) jak był malutki
Estera cieszę się że Ci się podoba :) Nina a może Tobie się też spodoba? :)

Do góry