reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

maleństwo posłucham w wolnej chwili na bank!!!
mój mały też ma długie włosy bo mu szybko rosną i jeszcze się kręcą. a za fryzjerem nie przepada.

reklama
maleństwo he he może i metalowców a kto wie?

matko kiedy się ciepło zrobi nie dosyć że zima ciezka była to teraz jeszcze pada i strasznie zimno!
nawet na spacer mi sie iść nie chce :(

A u nas znów pochmurno i szaro ale mam nadzieję że padać nie będzie i da radę w końcu z Jakubkiem wyjść na dwór.Brakuje mi słońca w takie dni najchętniej bym nie wychodziła spod koca...

Hej.U nas OK wszystko.W końcu słońce i ładne pogoda dziś była
smile.gif
Rano tylko Kuba wścieklicy dostał i darł się w strasznie ale w końcu mu przeszło jak z opiekunką wpakowałyśmy go do wózka i poszłyśmy na spacer do szpitala (moje rehabilitacja)A po południu jeszcze troszkę też pochodziliśmy.
Ja już 22 kilo
smile.gif
A nawet 22,5
biggrin.gif
jeszcze 10 i koniec
smile.gif

Ja tak informacyjnie, znikam na jakiś czas. Jutro przeprowadzka:-D:-D:-D. Tylko że wszystko na mojej głowie, mąż robi za opiekunkę dziecka. A ja rozkręcam szafy, przykręcam listwy przypodłogowe i przykręcam rórki od wody do umywalek i zlewów:szok::szok::szok::szok: Oki lece sąsiadka z wnóczkami przyszłą, do mojej małej

Hej Dziewczynki.U nas wczoraj w mieście by ł Dzień Dziecka.Poszliśmy z Kubusiem polatał sobie a jak już mieliśmy wracać to napompowali taki zamek do skakania i nie było siły na Kubę wdrapał się tam no i skakał
smile.gif
Był szczęśliwy inne dzieci też skakały zmęczył tym się nieźle wbrew pozorom nie było mu łatwo utrzymać równowagi.Dostał też od cioci która czasem przyjeżdża do miasta bo mieszka w innym mieście 2 koszulki
smile.gif
Z mężem wieczorkiem wyszliśmy do Pubu na urodziny koleżanki na początku było OK ale później plecy zaczęły mnie tak napieprzać że nie mogłam wyrobić.Było nas 5 osób miło spędziliśmy czas ale nie doszłabym do domu koleżanka zadzwoniła po tatę i przyjechał po nas a ja miałam problem z dojściem od samochodu do klatki
frown.gif
Nie mogłam spać nie mogłam się ułożyć wstałam jak zwykle koło 6...
Dziś z kolei poszłyśmy z mamą i Kubusiem na zakupy do Kauflanda no i kupiłam Kubusiowi taki fajny zestaw wywrotka foremka i łopatka taki zestawik do piasku.Kuba zadowolony nie chciał puścić samochodu lata z nim po całym domu
smile.gif
Dorobił się też nowego kubeczka który mu się bardzo podoba
smile.gif
A w niedzielę jeszcze będzie Dzień Dziecka zorganizowany przez zakład pracy męża więc my obowiązkowo tam będziemy Ten mój synuś to chyba ma za dobrze hihi Ja latam na rehabilitację jeszcze tydzień i trochę mi został.Czekam też na telefon z kliniki neurochirurgicznej w sprawie operacji....Teraz lecimy kąpać Jakubka i kolacyjkę mu będę szykować mam nadzieję że uda się go przekonać żeby samochodu nowego nie wziął do wanny
smile.gif

czesc kobitki :-)
wkoncu mam dostep do swiata :-) i bede juz u was na bierzaco...
wybaczcie ze to tak dlugo trwalo ...
prosze o streszczenie co u was jak dzieciaczki ? czy wszystkie zdrowe itd. bede czytac juz na bierzaco wszystko
i straaasznie przepraszam ze was tak zaniedbalam....

reklama
Witaj Aga u nas wreszcie słoneczko. Aga ja też myłam okna .Dziewczyny zdrowe Amelka rozgadana na całego i ostatnio nawet słucha co do niej mówię ,za to Wiki zdziecinniała przy niej .Cały dzień na dworku spacerujemy,Amelka nie chce do domu tylko aciu i aciu.
Dziewczyny jak tam nie zalało was, nie podtopiło bo jak u mnie to niema co wylać mieszkam z dala od wody ,i wiecie co cieszę sie bardzo (choć jeszcze nie tak dawno miałam inne zdanie.)

Do góry