reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
jagna no to super, ze mała ma dobre wyniki !!!!
a jak tam przeprowadzka do nowego m???

pogoda nam sie poprawiła, mój P kupił mi rower:-) więc jak tylko Oli wstanie to smigamy pojeżdzić!
cały prawie dzień jak nie pada spędzamy na dworze a jak pada to jest maskara bo moje dziecko jest wtedy bardzo nieznosne:no:

Witam Jagna super że wyniki dobre i że mała zdrowa.A ja od rana przez 2 tygodnie pracuję pilnuje dziecka u znajomej u niej w domu ,z moją Amelką oczywiście.
Pogoda u nas niczego sobie całymi dniami na podwórku sie bawimy.
Nina fajnie że macie nowe m ja uwielbiam urządzać mieszkanie.Dobra jadę bo na 15 po 7 mam być.

Witam Jagna super że wyniki dobre i że mała zdrowa.A ja od rana przez 2 tygodnie pracuję pilnuje dziecka u znajomej u niej w domu ,z moją Amelką oczywiście.
Pogoda u nas niczego sobie całymi dniami na podwórku sie bawimy.
Nina fajnie że macie nowe m ja uwielbiam urządzać mieszkanie.Dobra jadę bo na 15 po 7 mam być.

nutka to jagna ma nowe m ja niestety mam stare;-)

Hej!!!
Nina, Nutka Ci kracze przeprowadzkę:-D:-D:-D
Nutka super że masz prace:-D:-D
My już na etapie pakowania.
Celinka nauczyła się pięknie łapać i rzucać piłeczkę:-D Do tego gada jak najęta, najwięcej jak ją usypiamy;-)

jagna niech nutka kracze :-D może mi mieszkanie nowe przepowie!!!;-)

mój gada od rana do nocy nawet jak już w łóżku leży to nawija i zdaniami już ładnie mówi np mama daj pić.
dzisiaj nauczył się mówić Bodzio, Ala, Janusz, powie gdzie tata pracuje, co chce jeść.

a tak z innej beczki- ukradli mi auto w niedzielę w nocy :no::wściekła/y: 100 m od domu.

Hej Dziewczyny.U nas OK.Kuba co prawda troszkę się przeziębił ale walczymy zaciekle i wygrywamy :) A że ma tylko katar i kaszelek bez goraczki to spacerujemy jak tylko możemy i o ile ja mam siłę.Niestety mam zwiększane dawki leków bo nie działają :(
Nutka mogłabyś i mi przepowiedzieć przeprowadzkę? :)
Jagna super że Celinka zdrowa,a co do Twojej przeprowadzki nie martw się i ntak już niedługo będziesz na swoim :)
A u mnie w chudnięciu oczko :) 21 kilo zrzucone :D Pozdrawiam wszystkich :)

Nina tak mi przykro.
Maleństwo suoer z wagą, zdrówka dla Kubusia
Celinka tez łapie nowe słowa, umie już nazwać swoje ulubione postacie z bajek. Najlepiej mówi na syrenkę, bendenden, bo tata pokazywał syrenki auta i tak się nauczyła, to teraz jak chce oglądać małą syrenkę, to tak woła. I już mówi pić, bo do tej pory wszystko było amu i nigdy nie wiedzieliśmy o co chodzi.

reklama
Mój mały kucyk, jakims cudem udało się ją uczesać:szok: i chodziła tak na zakupach
11031029210.jpg

11095129210.jpg

Puźniej dam jeszcze filmik jak moje dziecię kłóci się o klucz:-D;-)

Ostatnia edycja:
Do góry