reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
jagna no to super, ze mała ma dobre wyniki !!!!
a jak tam przeprowadzka do nowego m???

pogoda nam sie poprawiła, mój P kupił mi rower:-) więc jak tylko Oli wstanie to smigamy pojeżdzić!
cały prawie dzień jak nie pada spędzamy na dworze a jak pada to jest maskara bo moje dziecko jest wtedy bardzo nieznosne:no:

Witam Jagna super że wyniki dobre i że mała zdrowa.A ja od rana przez 2 tygodnie pracuję pilnuje dziecka u znajomej u niej w domu ,z moją Amelką oczywiście.
Pogoda u nas niczego sobie całymi dniami na podwórku sie bawimy.
Nina fajnie że macie nowe m ja uwielbiam urządzać mieszkanie.Dobra jadę bo na 15 po 7 mam być.

Witam Jagna super że wyniki dobre i że mała zdrowa.A ja od rana przez 2 tygodnie pracuję pilnuje dziecka u znajomej u niej w domu ,z moją Amelką oczywiście.
Pogoda u nas niczego sobie całymi dniami na podwórku sie bawimy.
Nina fajnie że macie nowe m ja uwielbiam urządzać mieszkanie.Dobra jadę bo na 15 po 7 mam być.

nutka to jagna ma nowe m ja niestety mam stare;-)

Hej!!!
Nina, Nutka Ci kracze przeprowadzkę:-D:-D:-D
Nutka super że masz prace:-D:-D
My już na etapie pakowania.
Celinka nauczyła się pięknie łapać i rzucać piłeczkę:-D Do tego gada jak najęta, najwięcej jak ją usypiamy;-)

jagna niech nutka kracze :-D może mi mieszkanie nowe przepowie!!!;-)

mój gada od rana do nocy nawet jak już w łóżku leży to nawija i zdaniami już ładnie mówi np mama daj pić.
dzisiaj nauczył się mówić Bodzio, Ala, Janusz, powie gdzie tata pracuje, co chce jeść.

a tak z innej beczki- ukradli mi auto w niedzielę w nocy :no::wściekła/y: 100 m od domu.

Hej Dziewczyny.U nas OK.Kuba co prawda troszkę się przeziębił ale walczymy zaciekle i wygrywamy :) A że ma tylko katar i kaszelek bez goraczki to spacerujemy jak tylko możemy i o ile ja mam siłę.Niestety mam zwiększane dawki leków bo nie działają :(
Nutka mogłabyś i mi przepowiedzieć przeprowadzkę? :)
Jagna super że Celinka zdrowa,a co do Twojej przeprowadzki nie martw się i ntak już niedługo będziesz na swoim :)
A u mnie w chudnięciu oczko :) 21 kilo zrzucone :D Pozdrawiam wszystkich :)

Nina tak mi przykro.
Maleństwo suoer z wagą, zdrówka dla Kubusia
Celinka tez łapie nowe słowa, umie już nazwać swoje ulubione postacie z bajek. Najlepiej mówi na syrenkę, bendenden, bo tata pokazywał syrenki auta i tak się nauczyła, to teraz jak chce oglądać małą syrenkę, to tak woła. I już mówi pić, bo do tej pory wszystko było amu i nigdy nie wiedzieliśmy o co chodzi.

reklama
Mój mały kucyk, jakims cudem udało się ją uczesać:szok: i chodziła tak na zakupach
11031029210.jpg

11095129210.jpg

Puźniej dam jeszcze filmik jak moje dziecię kłóci się o klucz:-D;-)

Ostatnia edycja:
Do góry