reklama
nina2201
mama Oliviera
jagna no to super, ze mała ma dobre wyniki !!!!
a jak tam przeprowadzka do nowego m???
pogoda nam sie poprawiła, mój P kupił mi rower:-) więc jak tylko Oli wstanie to smigamy pojeżdzić!
cały prawie dzień jak nie pada spędzamy na dworze a jak pada to jest maskara bo moje dziecko jest wtedy bardzo nieznosne
a jak tam przeprowadzka do nowego m???
pogoda nam sie poprawiła, mój P kupił mi rower:-) więc jak tylko Oli wstanie to smigamy pojeżdzić!
cały prawie dzień jak nie pada spędzamy na dworze a jak pada to jest maskara bo moje dziecko jest wtedy bardzo nieznosne
Moja tez marudna jak pada:-(
Przeprowadzka miała być w ten weekend co będzie. Ale przez panele będzie za tydzień:-(. Miał być kredyt bez zaświadczeń, ale bank chce zaświadczenie, a niby od 5tys chcą. I będą panele dopiero w czwartek:-( Ale mam już płytki do łazienki, o takie
http://lazienkowe-inspiracje.castorama. ... anzacje/90 .
A tu coś do poczytania
http://www.sfora.pl/Ludziom-grozi-zagla ... tow-a19992
Przeprowadzka miała być w ten weekend co będzie. Ale przez panele będzie za tydzień:-(. Miał być kredyt bez zaświadczeń, ale bank chce zaświadczenie, a niby od 5tys chcą. I będą panele dopiero w czwartek:-( Ale mam już płytki do łazienki, o takie
http://lazienkowe-inspiracje.castorama. ... anzacje/90 .
A tu coś do poczytania
http://www.sfora.pl/Ludziom-grozi-zagla ... tow-a19992
Witam Jagna super że wyniki dobre i że mała zdrowa.A ja od rana przez 2 tygodnie pracuję pilnuje dziecka u znajomej u niej w domu ,z moją Amelką oczywiście.
Pogoda u nas niczego sobie całymi dniami na podwórku sie bawimy.
Nina fajnie że macie nowe m ja uwielbiam urządzać mieszkanie.Dobra jadę bo na 15 po 7 mam być.
Nina fajnie że macie nowe m ja uwielbiam urządzać mieszkanie.Dobra jadę bo na 15 po 7 mam być.
nina2201
mama Oliviera
Witam Jagna super że wyniki dobre i że mała zdrowa.A ja od rana przez 2 tygodnie pracuję pilnuje dziecka u znajomej u niej w domu ,z moją Amelką oczywiście.
nutka to jagna ma nowe m ja niestety mam stare;-)
nina2201
mama Oliviera
jagna niech nutka kracze może mi mieszkanie nowe przepowie!!!;-)
mój gada od rana do nocy nawet jak już w łóżku leży to nawija i zdaniami już ładnie mówi np mama daj pić.
dzisiaj nauczył się mówić Bodzio, Ala, Janusz, powie gdzie tata pracuje, co chce jeść.
a tak z innej beczki- ukradli mi auto w niedzielę w nocy 100 m od domu.
mój gada od rana do nocy nawet jak już w łóżku leży to nawija i zdaniami już ładnie mówi np mama daj pić.
dzisiaj nauczył się mówić Bodzio, Ala, Janusz, powie gdzie tata pracuje, co chce jeść.
a tak z innej beczki- ukradli mi auto w niedzielę w nocy 100 m od domu.
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Hej Dziewczyny.U nas OK.Kuba co prawda troszkę się przeziębił ale walczymy zaciekle i wygrywamy A że ma tylko katar i kaszelek bez goraczki to spacerujemy jak tylko możemy i o ile ja mam siłę.Niestety mam zwiększane dawki leków bo nie działają
Nutka mogłabyś i mi przepowiedzieć przeprowadzkę?
Jagna super że Celinka zdrowa,a co do Twojej przeprowadzki nie martw się i ntak już niedługo będziesz na swoim
A u mnie w chudnięciu oczko 21 kilo zrzucone Pozdrawiam wszystkich
Nutka mogłabyś i mi przepowiedzieć przeprowadzkę?
Jagna super że Celinka zdrowa,a co do Twojej przeprowadzki nie martw się i ntak już niedługo będziesz na swoim
A u mnie w chudnięciu oczko 21 kilo zrzucone Pozdrawiam wszystkich
Nina tak mi przykro.
Maleństwo suoer z wagą, zdrówka dla Kubusia
Celinka tez łapie nowe słowa, umie już nazwać swoje ulubione postacie z bajek. Najlepiej mówi na syrenkę, bendenden, bo tata pokazywał syrenki auta i tak się nauczyła, to teraz jak chce oglądać małą syrenkę, to tak woła. I już mówi pić, bo do tej pory wszystko było amu i nigdy nie wiedzieliśmy o co chodzi.
Maleństwo suoer z wagą, zdrówka dla Kubusia
Celinka tez łapie nowe słowa, umie już nazwać swoje ulubione postacie z bajek. Najlepiej mówi na syrenkę, bendenden, bo tata pokazywał syrenki auta i tak się nauczyła, to teraz jak chce oglądać małą syrenkę, to tak woła. I już mówi pić, bo do tej pory wszystko było amu i nigdy nie wiedzieliśmy o co chodzi.
reklama