reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Jagna co tam sie wam znowu przyszwędało??? jak juz będziecie po wizycie u lekarza to pisz co jest Celince!

ja mam wszystkie części Zmierzchu kupuj fajnie sie czyta i nie są drogie chyba 29 zł a ta ostatnia najgrubsza 34 zł jak dobrze pamiętam.

reklama
o Aga, widzę że nie ja jedna się odchudzam :D ja w tym miesiącu schudłam już ponad 3 kg :D pierwszy raz mi się udało tyle w przeciągu nie całego miesiąca. Do wagi sprzed ciąży brakuje mi jakieś 4 kg ale ja chcę schudnąc jeszcze z 7 :) wtedy będę ważyła tyle w sumie co po ciąży z Julią. Źle nie było, bo zanim urodziłam Julkę to byłam za chuda, bo ważyłam 55kg.

Agusia 100 latek z okazji urodzin:-D:-D
kwiaty2.jpg

Ewa ważyłaś tyle co ja, przed ciążą i po do teraz. Tylko ja nie mogę przytyć do 60 kilo:wściekła/y:
Mała wymiotowała mi wczoraj 4 razy. Najgorzej, że pierwszy raz zwymiotowała jak była pod opieką mojego taty, nie mógł jej przez godzinę uspokoić, aż moja mama nie wróciła z pracy. Przebrała ją i wszystko zrobił, ale mała nie chciała przestać płakać tak się wystraszyła:-( Dzisiaj do lekarza jedziemy. Nie gorączkuje, tylko ma kaszel i ta dziwna wysypka mnie martwi, jest tylko na brzuszku i klatce piersiowej. I jeszcze mała ma nowe ogniska łuszczycy, musze się zapytać czy mogę to już smarować elosalikiem.

AGUSIA ŻYCZENIA DLA CIEBIE::::: W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.

JAGNA zdrówka dla Celinki.
Dziewczyny i ja sie odchudzam i widać rezultaty spodnie są luzne a niedawno nie mogłam się zapiąć.

Wy się odchudzacie ja się staram przytyć, to może podrzucicie mi troszkę kilo;-):-D:-D
Dziewczyny czy różyczką można się zarazić tak z powietrza, albo jak ktoś miał kontakt?? Moja mama właśnie dzwoniła że synek koleżanki ma różyczkę, a mamam miała z nim kontakt.

Różyczka to choroba wirusowa, wie można sie nią zarazić z powietrza:-D:-D:-D:-D

Oli dostał się do przedszkola, a ja za tydzień zaczynam pracę.
Olis rosnie, lobuzuje , pyskuje , gada jak najęty.Już nie używamy nawet pieluch na noc.

Pomalutku do przodu :-)

Hej, co tu taka cisza??
A ja Wam się w ogóle nie chwalę;-) Za 2 tygodnie będziemy się przeprowadzać:-D:-D:-D:-D. wczoraj zamontowali nam drzwi( trawało to 11 godzin, facet musiał kuć wiekszy otwór, sąsiedzi nasi mają anielską cierpliwość), jeszcze mamy do zrobienia łazienkę, do pomalowania przedpokój i panele do położenia. Kolory mamy bardzo odważne, jak wczoraj stwierdził facet od drzwi:-D Kuchnia jasno zielona, sypialnia pomarańczowa, a salon ciepłe kakao., małej pokoik jest stonowany bo szafranowo-pomarańczowy, ale jeszcze będzie miała na jednej ścianie łączkę:-D wujek namaluje.
a tak to mała zaczyna mi coraz ładniej gadać, i spiewa łati łati z kitka i pomponem :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry