reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Pamiętamy pamiętamy coś mało do nas zaglądasz..
Maleństwo super że chudniesz ja dopiero 2 kilo schudłam ale naprawdę nie stosuje jakieś diety tylko ćwiczę i jem zdrowo i w mniejszych porcjach.A co do tej twojej diety to ja bym się bała że jak wrócę do normalnego jedzenia to przytyje z powrotem,

Nutka, maleństwo nie zaglądała bo była w sanatorium
W czwartek idziemy na bilans:-D, tata bierze urlop to na zakupy pójdziemy i na obiadek na mieście:-D:-D Mamy sprawdzoną restauracje, gdzie dają pycha jedzenie, zdrowe i mają meni dla smyków:-) A co najważniejsze niedrogo.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=dBaM-ovt2aA"]YouTube- MVI_3704.avi[/ame]
filmik z Celinka jak robi ciacho na pączki
Tylko proszę o z ciszenie głosu bo mój dziadek, jak zawsze jak coś się dzieje musi kląć i paplać pierdoły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I nie da się go uciszyć, gorszy od dziecka.

Nutka, maleństwo nie zaglądała bo była w sanatorium
.

Wiem pisałam o Olci.A oto kilka fotek moich dziewczyn
Jagna super Celinka miała zabawe swietny film.

Załączniki

• amelka i mikołaj.jpg
    amelka i mikołaj.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 31
  • wiki i amelka.jpg
    wiki i amelka.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 34
  • lili.jpg
    lili.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 29
  • amelka.jpg
    amelka.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 26
  • lizol.jpg
    lizol.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 28
  • amelka si smieje.jpg
    amelka si smieje.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 28
Nina prawda jest taka że po każdej diecie jak wrócisz do normalnego żarcia to tyjesz...Mam nadzieję że tym razem nie przytyję...Grunt że dziala o ostatnio dieta i ćwicznia nie pomogły.Pote była i Lindaxa ale tylko jedno opakowanie był efekt 5 kg po następnych 2 niestety 0 i problemy z ciśnieniem....A przed ciążą owszem były efekty ale jak się dowiedziałam że będę miała Kubusia no to wiecie...Kiedy będę sobie dogadzać jak nie teraz???No i teraz mam twarde postanowienie wytrwać.Trzymajcie kciuki żebym schudła do mojej normalnej wagi i ją utrzymała!

reklama
Do góry