reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pawimi snaki super:-D
Mam małego kaskadera w domu, spadła z krzesła:wściekła/y:. Ma dwie dziury na wylot pomiędzy dolną wargą a broda, w tym takim dołeczku. Zakrwawione 3 bluzki(małej, moja i taty), zatamowaliśmy krwotok dopiero lodem owiniętym w tetrówkę. Dzwoniłam do pediatry mamy obserwować i jak coś przyjechać, bo gołoledź mamy i aż strach jechać:wściekła/y: Mąż się śmieje, że po kolczyki pojedzie jak są już dziurki;-)

reklama
Olcia jadę do gastroenterologa z małym, leczymy go od września bo przestał przybierać na wadze no i robił 3-5 kupek dziennie:szok: znależlismy rewelacyjną panią doktor w Poznaniu, po pierwszej wizycie podaniu leków i specjalnego mleka w ciągu miesiąca przytył ponad kilogram:-D teraz robi 1 kupkę na 2 dni ale jedziemy na kontrolę bo mleko sie kończy a jest na receptę no i zobaczyć czy są postępy w tyciu.
a twojemu małemu co dolega???
moj mały juz nie taki mały,ma 13 lat hahahah
no u nas byl brak apetytu,częste wymioty i zatwardzenia (kupy potrafil nie robic tydzień:szok:
oczywiscie wina zlego odzywiania sie,czyli smietnik jaki dzieciaki w jego wieku uwielbiaja
wiec dostał leki,ryrorytyczna diete i po 6 tyg poprawa nie z tej ziemi
teraz dalej na diecie ale juz takiej lajtowej ale musi uwazac co je
na szczescie obyło sie bez inwazyjnych bagan typu gastroskopia wiec ja jestem zadowolona z wizyty u pani dopktor

nutka ale mialas akcje w przedszkolu,o matko na szczescie wszytsko dobrze sie skonczyło

pawimi sanki rewelacja,pierwsza klasa ale cena faktycznie odstraszająca

dziewczyny a wasze dzieci na fotkach cudowne!!!!!!!!

pawimi sanki super, ja chciałm z tej firmy kupić śpiworek ale dostałam inny.

olcia to u nas odwrotnie apetyt jest, kupek za duzo....

jagna no to ci mały kaskader rośnie, do wesela sie zagoi! oli juz miał tyle upadków, ze nawet nie liczę, no i ostatnio się żelazkiem popażył, mówie, proszę że nie wolno a on i tak paluchy pcha ma pęcherz jeden.

jutro do lekarza tylko jak ja pojadę hmmm zobaczę jutro jak będzie lepiej to pojade jak nie wstanę z łózka to przełożę wizytę.
dziewczyny co sądzicie o tej sukience szukam czegoś na nasza impreze i ta mi sie podoba lubię takie inne rzeczy:tak:ATMOSPHERE_Sukienka_ Czarna_ SKORA WEZA_ 36/8 (870810182) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Nina śliczna ta sukienka.
A z Celinką jutro jadę na bilans, oczywiście jak pogoda dopisze;-) To obejrzy ją lekarz.
Celinka tez nie raz upadła, ale teraz to całkiem, dobrze że zębów nie wybiła.

Nie jedziemy na bilans jest strasznie ślisko. Musimy jechać dzisiaj do Lubina ale na 17 i to bez niuni, ale na bilans pojedziemy jak troszkę drogi się poprawią. Bo o nas to zapomnieli wszyscy drogowcy.
Wczoraj mój maż był w szkole zrzucać śnieg z dachu, był o 10 z ochotniczej straży i jeszcze nie zrzucili wszystkiego, na sale gimnastyczna wchodzić dzieciom nie wolno, bo tam jeszcze śnieg zalega. Mieli przyjśc jeszcze ojcowie i co przyszedł jeden, na całą szkołę:szok: Gdzie 120 dzieci uczęszcza:baffled:

to wazy tyle co moj wiki :-) ale moj mierzy 90 cm chyba ze tez zle zmierzony. my na bilans za tydzien pojdziemy po urodzinkach juz.

ja sie juz wkoncu zameldowalam i musze zmienic dokumenty, zdjecia do dowodu kolezanka mi zrobila i juz nawet wywolalam teraz tylko musze wniosek zaniesc :-D

reklama
Bylismy dzisiaj w Poznaniu u gastroenterologa, ja juz powoli wracam do zdrowia moge juz chodzic, tylko mam mocno węzły chłonne powiększone:-(, mały prztył niewiele waży 11,500 a mierzy 88 cm, oprócz tego wszystko ok, pani doktor stwierdziła, ze on po prostu jest szczupłym dzieckiem a po drugie bardzo ruchliwym więc wszystko spala:tak:, wracamy do normalnego mleka mamy dawac małemu Bebiko 3 i do kontroli za 3 miesiące.

Do góry