reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

jagna ale z was ładne czerwone kapturki!!!
mój mały jak jedziemy sankami i snieg mu wpada do buzi to klepie sie po brzuchu i mówi mama mniam mniam:-D

u nas tez tyle sniegu szczególnie na poboczach góry dosłownie sie usypały po pas:szok: wózkiem nie idzie jechać sankami tez trudno.

A mi dziewczyny kręgosłup wysiadł :wściekła/y::no::no::no: schylic sie nie mogę wyprostować też tak boli ledwo co chodze nie mogę małego na ręce wziąśc jutro do lekarza a tak mi sie dzieje coraz częściej od porodu i mysle, ze są to skutki tego znieczulenia w kręgosłup bo ja niegdy wcześniej takich bóli nie miałam

reklama
...a tak mi sie dzieje coraz częściej od porodu i mysle, ze są to skutki tego znieczulenia w kręgosłup bo ja niegdy wcześniej takich bóli nie miałam
to by sie pokrywalo z tym co moja kolezanka mowi ze ona zaczela miec problemy z kregoslupem wlasnie po zzo:baffled: rok za rokiem coraz bardziej jest to u niej dotkliwe.

jagna ale z was ładne czerwone kapturki!!!
mój mały jak jedziemy sankami i snieg mu wpada do buzi to klepie sie po brzuchu i mówi mama mniam mniam:-D

u nas tez tyle sniegu szczególnie na poboczach góry dosłownie sie usypały po pas:szok: wózkiem nie idzie jechać sankami tez trudno.

A mi dziewczyny kręgosłup wysiadł :wściekła/y::no::no::no: schylic sie nie mogę wyprostować też tak boli ledwo co chodze nie mogę małego na ręce wziąśc jutro do lekarza a tak mi sie dzieje coraz częściej od porodu i mysle, ze są to skutki tego znieczulenia w kręgosłup bo ja niegdy wcześniej takich bóli nie miałam
Mnie od 5 lat napie... kręgosłup po punkcji lędźwiowej. Nic na to nie poradzą lekarze ani leki:-:)wściekła/y::wściekła/y:
A czerwone kapturki hihi, ja wyjęłam starą kurtkę na te szaleństwa:-D Celinka nie je śniegu, ale faszeruje nim kota;-) A czapka od teściowe:baffled: nosze ją tylko do niej i na podwórko;-)

to by sie pokrywalo z tym co moja kolezanka mowi ze ona zaczela miec problemy z kregoslupem wlasnie po zzo:baffled: rok za rokiem coraz bardziej jest to u niej dotkliwe.

kurcze tak mnie dzisiaj boli, ze ledwo co chodzę mąż w pracy wiec jestem szczęśliwa że mały już śpi bo mogę poleżeć, jutro do lekarza bo nie wyrobię.

widzę, ze nie tylko ja tak cierpię po tym znieczuleniu moja lekarka twierdzi, ze to nie po tym ale mnie sie wydaje, zę własnie to po tym znieczuleniu!

Ja też miewam ból pleców że nieraz niemoge oddychac ale to szybko mija i po tabletkach przechodzi.Ja miałam 2 blokady i wydaje mi sie że od tego.
Jagna fotki fajowe.
Dziewczyny wczoraj przeżyłam chwile grozy ,parezę przez okno a tu z okien przedszkola leci straszny czarny dym ,trzy jednostki straży pożarnej przyjechały,zapaliło sie pomieszczenie w przedszkolu dzieci zostały ewakułowane .Dzieki bogu nic sie niestało ale spaliła sie kuchnia a resztę sal zaczadzone i brudne.Przedszkole do końca stycznia nieczynne.A moja Wiki w przedszkolu założyłam Ameli czapkę i biegiem do przedszkola dzieci były już bezpieczne ale wystraszone i brudne.

Ja też miewam ból pleców że nieraz niemoge oddychac ale to szybko mija i po tabletkach przechodzi.Ja miałam 2 blokady i wydaje mi sie że od tego.
Jagna fotki fajowe.
Dziewczyny wczoraj przeżyłam chwile grozy ,parezę przez okno a tu z okien przedszkola leci straszny czarny dym ,trzy jednostki straży pożarnej przyjechały,zapaliło sie pomieszczenie w przedszkolu dzieci zostały ewakułowane .Dzieki bogu nic sie niestało ale spaliła sie kuchnia a resztę sal zaczadzone i brudne.Przedszkole do końca stycznia nieczynne.A moja Wiki w przedszkolu założyłam Ameli czapkę i biegiem do przedszkola dzieci były już bezpieczne ale wystraszone i brudne.
O matko, ale przeżycia miały dzieci, biedactwa:-(

Dzieci przeżyły i rodzice też jak sie dowiedzieli że pali sie w przedszkolu a tam są ich dzieci.Ja jeszcze przed oczyma mam widok tego chaosu.

Nutka współczuję, to straszne ale mieliście przezycia:no:

Byłam u lekarza dostała leki ledwo co się ruszam leże teraz, mój mąż w pracy:wściekła/y: mama jest i mi pomaga jak nie przejdzie mi ten ból to dostanę skierowanie do neurologa...

witam ;-) wklejam parę fotek jak się bawimy na śniegu a tego mamy w tym roku pod dostatkiem pozdrowienia dla wszystkich :-):-):-) P1000755.jpgP1000761.jpgP1000756.jpg a tutaj Karolek po urodzeniu i teraz :tak: jest na co popatrzećZdj_cie005.jpgmoto_0052.jpg a jesli chodzi o znieczulenie w kręgosłup to boli okropnie na zmiane pogody co pół roku odbieram zastrzyki bo nie wyrabiam( miałam 3 cesarki wszystkie w kręgosłup oczywiscie znieczulenia )

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry