To waży tyle co moja;-) a wzrostem troszkę mniejszy. Ale Celinka też ruchliwa.Bylismy dzisiaj w Poznaniu u gastroenterologa, ja juz powoli wracam do zdrowia moge juz chodzic, tylko mam mocno węzły chłonne powiększone:-(, mały prztył niewiele waży 11,500 a mierzy 88 cm, oprócz tego wszystko ok, pani doktor stwierdziła, ze on po prostu jest szczupłym dzieckiem a po drugie bardzo ruchliwym więc wszystko spala, wracamy do normalnego mleka mamy dawac małemu Bebiko 3 i do kontroli za 3 miesiące.
Właśnie sama wcina bakusia, od 2 urodzinek usamodzielniam ją Wszystko je sama. A wczoraj nawet sama sobie wyjęła jogurcik z lodówki, otworzyła poszukała łyżeczki w szufladzie i przyniosła fartuszek aby ja ubrać i amała. My w tym czasie pojechaliśmy do miasta a mała na 5 minut została z pradziadkiem, wykorzystała to od razu i poszła jeść jogurcik do nas na łóżko, w skutek czego moja mam zmieniała nam prześcieradło i kapę. Jechaliśmy oglądać 2 mieszkanka, jedno do bani po remoncie ale ciemna kuchnia i takie sztywne, blllleee, a drugie ładne tez po remoncie, no tapety trzeba zerwać w 2 pokojach, ale miłe ładne i pokój niuni był by gotowy, bo w ogóle pokój córki właścicielki nie jest do remontu a to 4 latka więc w stylu Celinki;-) Teraz mamy zgryz czy brać tańsze ale do remontu czy to droższe ale już zrobione i to ładnie.
Coś małej bakuś nie pasi:-(