reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Wlasnie Wszystkiego Najlepszego dla Dwolatkow bo ja nie moge sie nadziwic jak ten czas leci. Dopiero przeciez bylysmy w ciazy (w kazdym razie ja), a tu juz drugie urodziny!!!
A tak na marginesie to slinka mi cieknie jak pomysle o polskim torciku urodzinowo-okazjonalnym!!

Ostatnia edycja:
Witam i nas zasypała jak diabli no ale wreszcie mamy zimę,nic nadzwyczajnego że zimą i pada snieg.Może jak wymrozi zimą to lato nas czeka upalne i gorące(i wtedy też będziemy narzekać że za gorąco).
U nas urodzinki wyprawiamy w piątek na 17 będzie nas około 25 osób ale jak szaleć to szaleć.W tym roku postanowiłam że tylko drzwi wejściowe latem wymienić i zero remontów w tym roku.
Jutro postaram się zamieścić zdjęcia jak odmalowałam meble kuchenne,uchwyty zmieniłam na nowe i na pomarańczowo pomalowałam ,blaty na nowe wymieniłam i muszę wam powiedzieć ze wyglądają na nowe.Nawet mąż mnie pochwalił(bo jakby nie był to nie musi dawać kasy na nowe to zadowolony.

STO LAT STO LAT NIECH ŻYJĄ NAM NASZE KOCHANE DWULATKI I NIECHAJ ZOSTANĄ JAK NAJ DUŻEJ TAKIMI MALUCHAMI JAK SĄ A WAM MAMUSIE ŻYCZĘ ŻEBY CZAS CHOĆ NA CHWILE ZATRZYMAŁ SIĘ W MIEJSCU,TROCHĘ WOLNIEJ PŁYNĄŁ.
ale się rozpisałam
Jagna a Celinka urocza.

Oj, Nutka ja już bym chciała aby Celinka więcej mówiła. Bo tylko się denerwuje jak nie potrafi nam wytłumaczyć co chce.
Celinka słodka ale tylko jak śpi i na filmach i zdjęciach, tak to daje do wiwatu;-):-D

DZIEŃ DOBRY

Na poczatek ......

WSZYSTKIEGO NJALEPSZEGO DLA WSZYTSKICH STYCZNIOWYCH SOLENIZANTÓW ,DUZO ZDRÓWKA,RADOŚĆI I SŁONECZNEGO DZIECIŃSTWA

U nas nadal zima,sypało całą noc,ze rano pan robercik nie mogl wycjechac autem
Emilka dalej chora chociaz juz troszke lepiej,ale i tak nie mozemy isc na sanki wiec w domu korzenie zapuszczamy
Dzisiaj mamy ksiedza po kolędzie to zawsze jakas rozrywka ,bo od tego siedzenia w domu to juz oszalec mozna

nina widziałam ze jedziesz do gastroenterologa..... tylko nie wiem czy ze soba czy z dzickiem
ja walsnbie byłam z moim kamilem u gastroenterologa juz 2 razy i do koltroli dopiero na wiosne

Ostatnia edycja:
Olcia jadę do gastroenterologa z małym, leczymy go od września bo przestał przybierać na wadze no i robił 3-5 kupek dziennie:szok: znależlismy rewelacyjną panią doktor w Poznaniu, po pierwszej wizycie podaniu leków i specjalnego mleka w ciągu miesiąca przytył ponad kilogram:-D teraz robi 1 kupkę na 2 dni ale jedziemy na kontrolę bo mleko sie kończy a jest na receptę no i zobaczyć czy są postępy w tyciu.
a twojemu małemu co dolega???

Oj, Nutka ja już bym chciała aby Celinka więcej mówiła. Bo tylko się denerwuje jak nie potrafi nam wytłumaczyć co chce.
Celinka słodka ale tylko jak śpi i na filmach i zdjęciach, tak to daje do wiwatu;-):-D
ja bym chciala zeby Vincent chociaz na chwile sie przymknal bo od paru miesiecy jest tak ze jak sie rano budzi to zanim oczy otworzy geba juz gada i tak gada kolejne nascie godzin az zasnie na noc:-D czasem uszy bola od sluchania tego:tak:

reklama
ja bym chciala zeby Vincent chociaz na chwile sie przymknal bo od paru miesiecy jest tak ze jak sie rano budzi to zanim oczy otworzy geba juz gada i tak gada kolejne nascie godzin az zasnie na noc:-D czasem uszy bola od sluchania tego:tak:
Pawimi wiem, czasami takie paplanie wkurza, ale bardziej mnie wkurza, że nie wiem co ona mówi i ona tez się denerwuje.
Nina a ja nie mogę się dodzwonić do naszej poradni i nie umówię chyba małej na badania do szpitala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a my dzisiaj szaleliśmy na śniegu, mąż wskoczył w zaspę po pas, a Celinka dawała śnieg do jedzenia kotu, a ten to jadł:szok::-D

Załączniki

• zima.jpg
    zima.jpg
    57,8 KB · Wyświetleń: 43
  • zima5.jpg
    zima5.jpg
    62,7 KB · Wyświetleń: 40
Do góry