reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

oj szał zakupów chyba u wszystkich!!! ja kupiłam sobie torebke i bluzke tylko mam jakiegos pecha bo bluzkę bde reklamować cos mi nie pasowało z rękawami i jak je zmierzyłam to jeden jest krótszy od drugiego i to chyba z 10 cm:szok::szok::szok:
małemu kupilismy wczoraj zjeżdzalnię taka plastikowa fajną i zestaw wiaderko łopatka itp. do piasku jeszcze piaskonice muszę zamówić bo do auta mi się nie zmieściła więc nie kupilismy!:tak:
oczywiście Oli dostał znowu cos do ubrania jakoś się powsztrzymać nie mogłam kupiłam 2 bluzeczki w h&m i sandałki o takie NOWOŚĆ !!! Sandały Adidas Akwah 5 362900 (21) (602468396) - Aukcje internetowe Allegro i w ikea fajna pościel w dobrej cenie IKEA | Tekstylia dla dzieci | Tekstylia dla dzieci | BARNSLIG FLODHÄST | Pościel do łóżeczka, 5szt.

reklama
witam, a mi dzis cos strzelilo w plecach i chodze jak stara babcia. Nigdy czegos takiego nie mialam :( Wlasnie zrobilam zobie kapiel w jacuzzi i myslalam ze cos pomoze ale nie, nie moge dzwignac malego. Bol mi promieniuje przez cale plecy az po tylek. Olis dzis w nocy mial sensacje brzuszkowe, gdzies wymiotowal w ktorejs lazience potem szedl sie na dol napic i wymazal mi cala klatke..rano wstaje a tu taka lapa rozmazana na scianie!!!Wygladalo jak z horroru :)Wieczor wczesniej wpychal w siebie takie obrzydliwe paczki czekoladowe i pewnie one mu zaskodzily. Przylazl do nas do lozka i cos mi plakal ze sasiadki piesek byl chory i on sie zarazil ha ha....ale go wynioslam i wiem ze pozniej poszedl tez do mojego taty :) Szukal ukojenia w obcych lozkach:) w koncu padl bo rano spal juz u siebie. Ostatnio mnie te dzieci nocami wykoncza, jak nie jeden to drugi ma koncert. No i moje najstarsze dziecko przenosi sie na stale do mnie. Od wrzesnia transferujemy go do szkoly obok mnie i zostaje na stale. Jego ojciec sie troche rzucal ale pozniej oswiadczyl ze w sumie Jonathan skonczyl juz 16 lat to ma prawo decyzji o swojej szkole i miejscu zamieszkania.No i dobrze, nie bedzie sie juz wloczyl tymi pociagami tylko auobus szkolny bedzie po niego przyjezdzal pod dom i tak samo odwozil.

hejka,
pawimi może na jakiś masaż powinnaś jechac? moja siostra ma problemy z kręgosłupem i często jej kręgi wylatuja, to chyba dysk, tak jak pisze aga:tak:

widze że wszystkie w szale zakupowym, fajnie, fajnie, jak jest kasa to czemu nie kupowac?:happy:

ale tu pusto.....:baffled:
mały juz śpi, ja czekam aż siostra zadzwoni i sobie pogadamy!
piękne słoneczko cały dzień świeciło ale było zimno, poszłam do kościoła w sukience z długim rękawem i płaszczyku wiosennym i zimno mi było tak, że prawie do domu biegłam żeby się rozgrzać!
Olivier przechodzi chyba jakiś okres buntu, juz się nie wstydzi tak jak oststnio tylko złości strasznie jak mu czegos nie pozwalam to rzuca się na podłoge i wyje, w Poznaniu cały dzień tak wariował i był taki nieznośny, że ledwo co wytrzymałam, dzisiaj trochę lepiej ale i tak złośnik się zrobił okropny:szok::szok::szok:
ida mu następne zęby może dlatego jest taki marudny ale ta złość???????????????

wiki tez zlosnik straszny tylko ze jak mu powiem ze nie wolna rzucac zabawkami to robi to z jeszce wieksza pasja albo wrzeszcy tak przerazliwie ze az wlosy deba staja, wstyd mi z nim gdzie kolwiek wyjsc miedzy ludzi nie wspomne juz o placu zabaw bo ja mowie ze nie wolno sypac piachem to wrzeszczy az dzieci sie boja !!! masakra !!!!!

mam to samo wstyd mi nieraz jak z mały wychodzę, w wózku jak jedziemy jest grzeczny ale np w kosciele jak stoimy to zaczepia ludzi piszczy wrzeszczy chce wyłazić ze spacerówki...:szok: takze nieraz wogóle nie ide bo jak mam za nim biegać i go uciszać cały czas to się dla mnie mija z celem!

reklama
u nas dokladnie to samo z ta zloscia, czasem az dziwne ze taki malutki czlowiek a tyle zlosci potrafi z siebie wyeksploatowac....o wszystko wrzask, klotnia, bicie lapami, nawet ostatnio mojemu mezowi dostalo sie manto od syna :) Moje plecy juz lepiej wiec to chyba nie dysk. Czuje jeszcze bol ale znacznie mniejszy. Stara sie robie, co tu duzo ukrywac to i dolegliwosci starcze sie mnie czepiaja!

Do góry