reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

pawimi ale glupoty opowiadasz , mloda fajna babka z ciebie :-)

no mi sie tez dostaje od syna lazi klepie mnie po plecach ahhh... idziemy sie nocnikowac, potem sniadanko i do rodzicow jade slicznie slonko swieci ;-)

reklama
Widzę że mali terroryści nam rosną.Mój ma podobnie. Ostatnio jak byliśmy na święconce i weszliśmy do kościoła mały wyciągnął sobie zająca z koszyczka i ze złotkiem pakował do buzi.Jak mu zabraliśmy to był ryk na cały kościół i trzeba się było szybko ewakuować.
Dziewczyny poradźcie mi.Mam w maju dwie imprezki: komunie i wesele i mam odwieczny problem w co się ubrać.Myślałam o jakimś komplecie spodnie z marynarką i jakiś top pod to.Co myślicie?

Pam mam ten sam problem! tez mam wesele ale w lipcu i nie wiem w co się ubrać, sukienki na przebranie mam chyba ze 3 ale co do kościoła tez myslałam o jakimś komplecie spodnie i marynarka bedzie ciepło więc marynarka z krótkim rekawem może tak dla odmiany????

No właśnie też się zastanawiałam ale jak poszłam pochodzić po mieście to się załamałam.Albo same kostiumy ze spódnicami albo sukienki z jakimiś bolerkami dla 60-latek.

Aga odkad wiosna przyszła na forum pustki:tak::tak::tak:wszyscy spacerują!
ja dzisiaj spacerowałam juz od 7.30 mały wstał o 7 więc pojechałam do sklepu po swieży chlebek.
Potem o 15 wyjechałam na dłuższy spacer zrobiłam jakieś 10 km wózkiem
nie było nas 3 godziny i cały czas w ruchu mam piekne jeziorko w pobliżu więc dzisiaj zaliczyliśmy wędrówke nad jego brzegiem.:-)
mój stary wózek przyjechał z serwisu wymienili mi koło na nowe nasmarowali wszystko więc mozna jeżdzić.
zaraz zapędze małego do kąpania i spać!!!
a to nasz dzisiejszy spacer:

Załączniki

• 21 kwietnia.jpg
    21 kwietnia.jpg
    75,4 KB · Wyświetleń: 29
  • 21 kwietnia 1.jpg
    21 kwietnia 1.jpg
    68,3 KB · Wyświetleń: 32
  • jezioro.jpg
    jezioro.jpg
    68,7 KB · Wyświetleń: 35
  • jezioro 2.jpg
    jezioro 2.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 26
widok jak u mnie trzy kroki za domem :) u nas juz w ostatni weekend coraz wiecej motorowek i lodek wyplynelo, teraz sa przycumowane i pewnie w piatek rusza do boju bo ma byc ponad 30 stopni......Fakt ze czasu nie mam pisac, troche duzo pracuje ostatnio....no i sporo zalatwiania ostatnich spraw z tatusiem. Duzo zakupow...he he, tatus szaleje na pozegnanie! Do Pl wroci goly i wesoly jak bedzie tak szalal!

padam na twarz, najpierw marsz do auchana bo chcialam zdjecia wywolac- okazalo sie ze w srody nieczyne i musz leciec jutro !!!
Potem do rodzicow z bratem i Wikulem na ogrodek- tam oczywiscie szal cial przez pol dnia, a o 17 na basenie bylismy... i juz mam dosyc. Wiki po calym dniu wrazen spi od 20 ahhh i taka bloga cisza nastala wkoncu :biggrin2:

Jutro spotkam sie z moja przyjaciolka, przyleciala na 2 dni do polski jak fajnie juz sie doczekac nie moge :biggrin2:

Lece sie okapac, zrobic kasze mlodemu i do lozka....

reklama
Witam!!!
Dawno nie zaglądałam z braku czasu:zawstydzona/y: Całe dnie na podwórku spędzamy. Celinka biega z kotkiem, a ja sieję i sadzę w ogródku.
Mała coraz bardziej przejawia bunt dwulatka:wściekła/y:, nie chce nosić pieluszki ani siadać na nocniku. Wczoraj pozwoliłam jej pobiegać w majteczkach, bo zrobiła nam kupkę na 30 minut przed kąpielą i szkoda nam było ubierać pampka, biegała po kuchni i nie zrobiła siusiu, dopiero jak do wanienki ją wsadziliśmy to się zsiusiała. Ostatnio zawsze robi siusiu jak ją kąpiemy:wściekła/y:
Dziewczyny a co myślicie o spódnicy i extra bluzce na ślub, oczywiście później sukienka jak znalazł.

Do góry