reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej! u nas słonecznie ale zimny wiatr wieje więc krótki rękaw odpada bo aż przeszywa!
rano zaliczyłam juz dentystę brrrrrrrrr mały śpi mój P tez padł na kanapie jak się obudzą to na jakieś małe zakupy musiamy skoczyć, a jutro może do pozanaia się wybierzemy bo w selgrosie maja taka piaskownice jak chciałam i taki fajny basen ze zjeżdzalnia dmuchany.:tak:
miłego dnia kobitki!!!

reklama
witam po87968+9+- swietach widac tu radosna tworczosc Karolka ktorej nie chce mi sie mazac :-)swięta u nas udane pogoda dopisala Karol nadal został przy 7 zębach ale mamy czas teraz zajeta jestem przygotowaniami do komuni Łukasza 10 maja wiec mam troche nerwów bo organizuje ją w domu ale na 20 osób wiec sobie poradze pozdrawiam wszystkie maleństwa :-):-):-):-)

Witam.U nas też słonecznie ale chłodno przez ten wiaterek.U nas święta też minęły spokojnie.Mały oczywiście w 7 niebie bo ciągle było coś do jedzenia.On kocha jeść.Szkoda tylko że pogoda trochę nie dopisała.

nina- ja jutro też będe w poznaniu:tak: ale z siostra do lekarza i małe zakupy w tesco;-)

tak sie zastanawiam czy tylko ja lubie kupowac małej ciuszki i buciki:confused:
ma tego tyle że nie mam kiedy jej ubrać,ale jak tu sie opanować:-D

a to wiktoria z prezentem od chrzestnej:tak:

Załączniki

• 8a975dc6fd.jpg
    8a975dc6fd.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 33
Witam!!!
Agnieszka współczuję @. Ja takie bolesne też mam, masakra nawet ketonal nie pomaga:wściekła/y:
U nas śliczna pogoda, ale ma niby dzisiaj padać. My od kilku dni non stop na dworze:-).
A tu kilka naszych zdjęć z soboty:
Troszkę słonko nas raziło;-)

A tu z piwnicy schodzimy:

Nasz magnolia:

reklama
czesc laseczki...dzis u nas cieplusio od samego rana i ma byc cos okolo 26 stopni, super:tak:Ja niestety musze popracowac troszke ale tylko troszke bo jakies 2-3 godzinki a potem jedziemy z tatusiem na zakupy ...chcial sobie jakies fajne walizki kupic na wyjazd:-(i troszke ciuchow...moze i mi cos sie dostanie?:happy::happy::happy:
Sliczne wasze dzieciaczki jak zwykle zreszta:-) Nawet nie wiem kiedy tydzien zlecial i znowu piatek!!! Czy wam tez tak czas leci????:baffled:

Do góry