reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

w naszym mieście mamy ta hustawke powieszona na placu zabaw i ona jest umocowana na linach na takiej konstrukcji drewnianej i ja tak samo zrobię, mąz sie pobawi, jak zył mój dziadek to on nam zawsze hustawki robił ale niestety teraz musi ktos inny!

reklama
ano tak to bywa ze jedni odchodza i robia miejsce innym...wlasnie sie dowiedzialam ze moja siostra sie w koncu rozwiodla po 24 latach. Cale zycie sie mordowala z zakochanym alkoholikiem, gdyby nie moi rodzice to miala by sie marnie a tak to oni ja utrzymywali z dziecmi...hmm, teraz jak juz dzieci dorosle to ona nagle sobie przypomniala to co mama jej wiele lat trula.

czesc wam :-) my juz u moich rodzicow :-) jest pieknie cieplo + 10 ale odczuwalna temp jakies +18 stopni :-) sis posprzata i idziemy na spacerek :-)
zdjecia sliczne :-)a ja scielam wloski w ciazy i teraz zapuszczam spowrotem:-) moj j twierdzi ze bardziej mi pasuja dlugie wloski i ja chyba tez czuje sie lepiej w dlugich wiecej mozna z nimi zrobic a nawet jak sie nic nie chce robic to mozna spiac i swiety spokoj.
Moja szwagierka ma ogrodek i oni zrobia piaskownice malemu drewniana pozbijaja a hustawka tez juz jest tylko trzeba zawiesic po zimie :-)
Dobra ide mlodego przebrac bo jakis zapach mi sie tu unosi pod nosem :-D milego dnia kobitki.

czesc wam :-) my juz u moich rodzicow :-) jest pieknie cieplo + 10 ale odczuwalna temp jakies +18 stopni :-) sis posprzata i idziemy na spacerek :-)
zdjecia sliczne :-)a ja scielam wloski w ciazy i teraz zapuszczam spowrotem:-) moj j twierdzi ze bardziej mi pasuja dlugie wloski i ja chyba tez czuje sie lepiej w dlugich wiecej mozna z nimi zrobic a nawet jak sie nic nie chce robic to mozna spiac i swiety spokoj.
Moja szwagierka ma ogrodek i oni zrobia piaskownice malemu drewniana pozbijaja a hustawka tez juz jest tylko trzeba zawiesic po zimie :-)
Dobra ide mlodego przebrac bo jakis zapach mi sie tu unosi pod nosem :-D milego dnia kobitki.
Aga, ja też ścięłam włosy w ciąży. Z takich do pasa na chłopczyce:-D. Mój mąż mnie namawia na zapuszczenie i na razie ścinać nie będę bo podoba mi się troszkę inna fryzurka ale muszę troszkę zapuścić włoski.
Mój mąż dzisiaj weźmie się za robienie stojaka do huśtawki, tylko ogród zabronuje, co będziemy mogły marchewkę z pietruszką posiać. Mała ogrodniczka wczoraj sadziła z nami cebulkę, my sadziliśmy a ona za nami wyjmowała z ziemi:-D, a radochę miała jak nigdy. Pierwszy raz moje dziecko jak czołgista wyglądało;-), wieczorem zasnęła bez marudzenia:-)
Czekam aż wstanie zje obiadek i idziemy na ogródek.
Nina my też potrzebujemy zamykaną piaskownice, bo koty biegają i boję się że nasz pies będzie się tam załatwiał, bo mój dziadek niczego go nie uczy, nawet jak mała jest na podwórku to pozwala skakać na nią. Więc pies siedzi w kojcu dopóki dziadek nie nauczy się go karcić.

pawimi wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!! sto lat!!!

U nas tez znowu piękna pogoda, jest super! mały spi, ja obiadek zrobiłam, i byłam 2 godzinki na dworze przycinałam krzaczki i porządek w ogródku zrobiłam. jak mały wstanie to jedziemy z moja mama na cmentarz wiosenne porządki na grobach porobić.
był kurier, wózek pojechał do serwisu, ciekawa jestem co mi z nim wymyslą.
miłego dnia:-):-):-)

pawimi wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!! sto lat!!!

U nas tez znowu piękna pogoda, jest super! mały spi, ja obiadek zrobiłam, i byłam 2 godzinki na dworze przycinałam krzaczki i porządek w ogródku zrobiłam. jak mały wstanie to jedziemy z moja mama na cmentarz wiosenne porządki na grobach porobić.
był kurier, wózek pojechał do serwisu, ciekawa jestem co mi z nim wymyslą.
miłego dnia:-):-):-)
Pawimi dużo zdrowia i radości z dzieci!!!

dziekuje:) tym razem to naprawde he he...milo ze pamietacie :) a ja siedzialam z tata do 4 rano i piwko popijalam :))) tzn w sumie to 3 wypilam od 9 wieczor, takie slabiutkie hamerykanskie ale pogadalam sobie z tatusiem ktory juz niedlugo nas opuszcza :(

reklama
Pawimi
Z okazji urodzin najpiękniejsze i najserdeczniejsze życzenia ciepła, miłości, sprawdzonych i wytrwałych przyjaźni. Dalekich podróży, wspaniałych przeżyć, super samochodu i pieniędzy jak lodu, co szczęścia może nie dają, ale znacznie życie ułatwiają. caluski :-*

Wiki spi od godzinki :-) u rodzicow super, bylismy na spacerku z moim braciszkiem :-) potem szaleli w domu :-) a przed samym wyjsciem od rodzicow przyjechal kurier z rowerkiem :-) hehe jutro pojdziemy pojezdzic jak bedzie dalej tak ladnie jak dzisiaj :-) przywiozlam 2 torby ciuchow od mamy po Kacperku, jutro mam zamiar porobic w szafkach porzadki pochowac grube zimowe ciuchya w powyjmowac juz calkiem letnie ...

1 - Ja z wikusiem i moja najserdeczniejsza przyjaciolka z moim braciszkiem :-)
2,3,4,5 - Wikus i nasz sprzet :rofl2:

Do góry