drugą bliznę też ma głowie. Jak pisałam zależy od lekarza, a raczej od jego chęci. U nas jest okropnie jeśli chodzi o lekarzy, jak by mała coś takiego sobie zrobiła, to by mnie ze szpitala państwowego wygonili i wysłali do górniczego bo u nich mała jest ubezpieczona. Tylko nie biorą pod uwagę że górniczy ma z państwowym umowę o leczeniu dzieci do 14 roku życia, bo górniczy pediatrów nie ma. Z szyć by mogli ale i tak do państwowego wyślą do pediatryNa głowie zawsze sie zszywa
reklama
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Witam popłudniowo.U nas wiosny nie widać: szaro ,buro i ponuro.A do tego zimno i wieje.
Esti co też ten mały nasz kaskader znów nawywijał????????Dobrze że tak to się skończyło choć wyobrażam sobie co przeżyłaś.;-);-)
Jagna to masakra u Was w tym szpitalu.
Pawimi czekamy na relacje.Tylko się porządnie wyśpij.:-):-)
Domimo witaj ponownie.
Aga mam nadzieję że pozdrowiłaś od nas Kasię?????????
Esti co też ten mały nasz kaskader znów nawywijał????????Dobrze że tak to się skończyło choć wyobrażam sobie co przeżyłaś.;-);-)
Jagna to masakra u Was w tym szpitalu.
Pawimi czekamy na relacje.Tylko się porządnie wyśpij.:-):-)
Domimo witaj ponownie.
Aga mam nadzieję że pozdrowiłaś od nas Kasię?????????
e-stera
Fan(ka)
U nas na szczęście jest DSK-dziecięcy szpital kliniczny- a lekarz super i pielęgniarki były fajne, jeszcze nie trafiłam na problemy ze służbą zdrowia na szczęscie..........ale to wynika też z tego że mam dobrą pediatrę i ona nas zawsze kieruje w sprawdzone miejsca i do lekarzy dobrych
Oby jak najrzadziej.......... chociaż przy moim szałapucie to może być często chirurg odwiedzany hehehehe
Oby jak najrzadziej.......... chociaż przy moim szałapucie to może być często chirurg odwiedzany hehehehe
natka86
mamusia Zosieńki
jagna na pleśniawki fiolet najlepszy
widze ze Olisiek zaliczyl swoj pierwszy powaznie kaskaderski wypadek, na bardzo zmarwtionego bynajmniej nie wyglada z tym plastrem na glowie )) chyba sie specjanie nie przejal...Ja tez mam blizne...na czolku...niestety nie sluchalam mamusi i uwalilam lepek o rog biurka a raczej szyby ktora na tym biurku byla w pokoju mojej siostry do ktorej sie biegiem pchalam wbrew zakazom, no coz....
aga - jak milo widziec wikusia chodzacego) wreszcie przestalas nazywac swoje dziecko opoznionym. Taki duzy facet maszeruje
U nas wiosna jest, sloneczko, plus 16 jutro ma byc ponad 20....ale tam gdzie bylam to latko w pelni....jak otworzylam w nocy BB i zobaczylam zdejcia Agi z przed kilku dni te ze sniegiem to az mi sie slabo zrobilo:-) Fajnie bylo, odpoczelam od dzieci, pierszy raz od dlugiego czasu spedzilam z mezem kilka dni pod rzad...nawet zauwazylam ze mu kilka siwych wlosow przybylo na tej jego bujnej i gestej czuprynie:-), duzo czasu spedzlismy z ludzmi z firmy, w dzien fajne wyklady i przemowienia, nawet dosc ciekawe, a nocami imprezki, jeszcze raz imprezki....bralismy sobie najwieksza limuzynke i szalentwo jak za starych latod kasyna do kasyna, od klubu do klubu z muzyczka na caly regulator w limuzynie he he ...W arizonie moj malz zaliczyl grand canion, bo ja to juz dawno zaliczylam i to kilka razy, ale bylo dosc pochmurnie i mgliscie plus padal taki cieply deszcz, narzekal na kiepska widocznosc...no coz, fakt ze zdecydowanie piekniejszy to widok kiedy sloneczko swieci ...za to wtedy spiekota taka ze oddychac sie nie da. Vincent sie na mnie dzis rano boczylPrzybyly mu dwa zabki, podobno z goraczka, ogolnie sobie poradzili i wszystko w porzadku w domciu.
aga - jak milo widziec wikusia chodzacego) wreszcie przestalas nazywac swoje dziecko opoznionym. Taki duzy facet maszeruje
U nas wiosna jest, sloneczko, plus 16 jutro ma byc ponad 20....ale tam gdzie bylam to latko w pelni....jak otworzylam w nocy BB i zobaczylam zdejcia Agi z przed kilku dni te ze sniegiem to az mi sie slabo zrobilo:-) Fajnie bylo, odpoczelam od dzieci, pierszy raz od dlugiego czasu spedzilam z mezem kilka dni pod rzad...nawet zauwazylam ze mu kilka siwych wlosow przybylo na tej jego bujnej i gestej czuprynie:-), duzo czasu spedzlismy z ludzmi z firmy, w dzien fajne wyklady i przemowienia, nawet dosc ciekawe, a nocami imprezki, jeszcze raz imprezki....bralismy sobie najwieksza limuzynke i szalentwo jak za starych latod kasyna do kasyna, od klubu do klubu z muzyczka na caly regulator w limuzynie he he ...W arizonie moj malz zaliczyl grand canion, bo ja to juz dawno zaliczylam i to kilka razy, ale bylo dosc pochmurnie i mgliscie plus padal taki cieply deszcz, narzekal na kiepska widocznosc...no coz, fakt ze zdecydowanie piekniejszy to widok kiedy sloneczko swieci ...za to wtedy spiekota taka ze oddychac sie nie da. Vincent sie na mnie dzis rano boczylPrzybyly mu dwa zabki, podobno z goraczka, ogolnie sobie poradzili i wszystko w porzadku w domciu.
nina2201
mama Oliviera
widzę, że pawimi do nas powróciła:-):-):-) super, że wyjazd wam sie udał tylko pozazdroscić!
u nas powrót zimy zapowiadają ja zwariuje! chciałam snieg ale teraz chcę juz w i o s n ę !!!
u nas powrót zimy zapowiadają ja zwariuje! chciałam snieg ale teraz chcę juz w i o s n ę !!!
nie wspominaj nawet o zimie, na szczescie u nas cieplo jest,wlasnie patrze na termometr w cieniu 17 stopni, wiec spoko, ale w tamtym roku jak wrocilam z las vegas to tam bylo 28 stopni w dzien odlotu u u mnie minus i cala masa sniegu, pamietam jak klapki zamienialam na futrzaki na lotnisku ( brrrr...... ja nie chce slyszec juz o sniegu. Przyszedl moj I'coo Pluto ) fajny wozeczek, musze wyprobowac na spacerku. Jutro ma byc ponad 20 stopni wiec moze...a z drugiej strony musze do pracy zerknac co tam sie dzieje ....moze pojade z ranca tylko a popoludniu zafunduje sobie dzien ze swoim 14 miesiecznym synem...TAK, wlasnie dzis 14 miechow stuknelo, kiedyz to zlecialo????
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
No to gratki dla Vincenta na 14-miesiączków.
Nina ja też chcę WIOSNE!!!!!!!!!!!!!!!1
Nina ja też chcę WIOSNE!!!!!!!!!!!!!!!1
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
jagna jest takie cos jak Aphin w aptece i to jest na plesnniawki
pam oczywiscie ze pozdrowilam kasie :-)
u mnie jest szpital Matki i dziecka i tez sobie go chwale mimo afery kilka lat temu...
Pawimi super ze wyjazd udany tylko pozazdroscic :-)
Olis to zawsze cos wydziwial ale teraz to masakra
moj to prawda chodzi i chodzi, narazie odbylismy tylko jeden spacerek 20 minutowy na nozkach bo teraz to pogody nie ma, non stop sipi i sipi snieg !!!
ja dzisiaj sobie pazurki zafundowalam :-) a fotki to moje dzielo :-)
u mnie jest szpital Matki i dziecka i tez sobie go chwale mimo afery kilka lat temu...
moj to prawda chodzi i chodzi, narazie odbylismy tylko jeden spacerek 20 minutowy na nozkach bo teraz to pogody nie ma, non stop sipi i sipi snieg !!!
reklama
piekne pazurki mamuska, pieeeknie, nie podrap wikusia:-)jagna jest takie cos jak Aphin w aptece i to jest na plesnniawki