reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Aga ale długie masz te pazurki, tez takie kiedys miałam jak Olisia nie było teraz bałabym się, że go podrapie ale zbliza sie wesele siostry fajnie byłoby mieć taką ładna ozdobę może sobie zafunduję króciutkie!:tak:
pawimi ale ten czas leci juz 14 miesięcy a niedawno roczek szykowałaś!

reklama
Ja pazurki noszę już prawie 3 lata i nigdy malego nie drapnelam i nie skaleczyłam..........szkoda Aguś że nie mieszkasz bliżej........miałabyś klientke hehhehe..fajne pazurki
Zbliza sie wiosna i musze sobie fajna koncowke wydumac...........
Dzisiaj sie w nowe kosmetyki obkupilam do makijazu-wiecznie mi malo heheheh-skrzywienie zawodowe;-)

Ostatnia edycja:
ja tez nosze....tyle ze nie sztuczne a swoje czesto tak zapuszczam, robie eleganckiego frencha i mam bardzo mocne pazurska, wiekszosc mysli ze to tipsy....jak bylam w ciazy z vincentem juz tak pod koniec to moje sekretarki non stop mi zwracaly uwage ze jak sie dzidzius pojawi to musze obciac. Stare baby :)) estera - u nas to bys miala pole do popisu z tymi kosmetykami, tylko kase trzeba miec i jest wszystko co dusza zapragnie.

Dobre kosmetyki są szalenie drogie.......................np u nas Mac kosztuje majątek:dry:, Mary Kay, Goscha lubię i jest w rozsądnej cenie, Revlon, Artdeco ma fajne cienie i troszkę profesjonalnych mam..........macie Kryolan?Jestem ciekawa jak cenowo on sie pzredstawia w USA.Teraz dolar w dobrej ceni i spada więc mozę warto by sie obkupić.
Ja maluję więc nie mogę badziewia mieć ale Diorow, Chaneli nie posiadm...........musiałabym wziąć wtedy majątek za makijaż i nikt by nie chciał hehehe.

Ostatnia edycja:
A u nas deszcz od rana..... szkoda gadać...:wściekła/y:
dzisiaj mamy szczepienie niestety, juz sie z tym oswoiłam troszke mam nadzieje, ze szybko pójdzie i bedzie ok!
miłego dnia dziewczyny!:tak:

jagna jest takie cos jak Aphin w aptece i to jest na plesnniawki

pam oczywiscie ze pozdrowilam kasie :-)

u mnie jest szpital Matki i dziecka i tez sobie go chwale mimo afery kilka lat temu...

Pawimi super ze wyjazd udany tylko pozazdroscic :-)

Olis to zawsze cos wydziwial ale teraz to masakra:szok:

moj to prawda chodzi i chodzi, narazie odbylismy tylko jeden spacerek 20 minutowy na nozkach bo teraz to pogody nie ma, non stop sipi i sipi snieg !!!

ja dzisiaj sobie pazurki zafundowalam :-) a fotki to moje dzielo :-)
Aga pazurki śliczne.
Na plesniawki kupiłam to co E-sterka poradziła i małej już pomogło ogasły nie są takie czerwone.
Pawimi super że wypoczęłaś.
Ja miałam koszmarną noc. Poszłam spać normalnie, a o 23 mąż mnie obudził, miał wrócić z pracy o 2 w nocy. A tu nie dość że mnie obudził to jeszcze prawie udusił tuląc. Okazało się że 100m od miejsca gdzie pracowali zawalił się chodnik:szok::baffled: Wszyscy uciekli na szczęście. Zarząd kopalni zarządził wyjazd wszystkich pracowników na zewnątrz, bo górotwór się ruszył i lepiej nie ryzykować. A.. się smieje że nie wiedział, że tak szybko biegać umie i to w gumakach. Dwie osoby są w szpitalu ale nie groźne obrażenia mają.
Ja dziś byłam na wypalaniu nadżerki. Jak t
ak zawsze to wyglad to nie bylo źle, lekarz mnie zagadał i nawet nie wiem kiedy było po wszystkim;-). Za to po znieczuleniu noga mnie boli tak jak w czasie porodu. Uciekam z niunią się pobawić.

reklama
Wypalanie nadzerki?.........brrrrrrrrrrrrrrr..to stara metoda , juz sie jej raczej nie stosuje.........teraz sie wymraza czyli tzw. krioterapia no i najpierw lekami sie leczy
Współczuje:baffled:

Do góry