reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej a u ans cudnie..juz 3 dziensłonko, ciepło........wiosna wiec pół dnia spędzamy na dworze, wczoraj z miastem byliśmy....................w końcu słonko i ciepło wiosna hura:cool2::cool2:
:-D:-D
Sobotę za to spędziliśmy z małym na pogotowiu i chirurgi, bo sobie czoło rozciął:szok:o próg..............ale miał dziurę.........................kwalifikowało sie do zszyciai.......na szczescie nie szyli tylko złożyli takie specjalne plastry stripy-to zastępuje szwy.. za 10 zdjęcie u chirurga.Jak szalał Oli tak nadal szaleje:rofl2::rofl2:

Zobacz załącznik 121787

reklama
witam i ja!:-)

e-sterka
oj bidulek główke ma rozcięta ale całe szczescie ze nic sie poważniejszego nie stało :baffled:
u nas też pochmurnie :baffled:
a tu mój Sebuś z przyjacielem

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=VWsyfr40gf0"]YouTube - zabawa z kotkiem[/ame]

Hej mamuśki!!!
u nas niestety brzydka pogoda, aczkolwiek ładniej niż wczoraj, bo przez całą niedzielę lało!!!
estera dobrze,że nic poważniejszego się Olisiowi nie stało, do wesela się zagoi!!!
olgunia super kotek ja uwielbiam koty wasz jest śliczny, a Sebcio jaki odważny!:-)
wyślijcie mi trochę słoneczka wiosennego bo zwariuje, zapowiadają w środę powrót zimy!!!!!!!!:wściekła/y::no::wściekła/y::szok::szok::szok::angry::wściekła/y::no:

nina dużo słonka dla ciebie wysyłam kochana
1.gif

Seba sie nie boi kotka ani kot jego oni są od małego razem i Seba robi z nim wszystko i kotka go nie gryzie ale czasem jak chce sie bawić to tak żartem go złapie w pazurki a on sie cieszy :tak:

super kicia :-) ja wole psy ale kotki tez sa fajne.. jak tylko wyprowadzimy sie "kiedys" na swoje to kupie psiaka :-) mojemu synkowi ;-):tak:
u nas tez pochmurnie jak diabli .... ehh... my juz po obiadku, czekam na kumpele ma przyjechac kolo 15

a to chodzacy wiki :-) wczoraj ja bylam u kasi w odwiedzinach a on maszerowal po calym szpitalnym holu, znalazl sobie jakiegos kolege malego i razem sobie spacerowali a moja siostra za nim ganiala :-)

Biedny Oliś, szkoda że mu szwów nie założyli, wiem że to boleśniejsze, ale mniejsza blizna, te plasterki czasami nie wytrzymują napięcia skóry.
Sebastian słodko bawi się z kotkiem.
No i Wiki nam się rozchodził:-D:rofl2:

Dziewczyny czym posmarować niuni pleśniawki:confused: Dostała chyba od leków, pierwszy raz ma pleśniawki:baffled: Umiejscowiły się w koncikach ust, nie chce jeść, pomaga na chwilkę maść na ząbki i wtedy wypija mleczko.
W naszej aptece mi za bardzo nie pomogą, bo młode są tuż po studiach:wściekła/y: Więc pytam Was;-)

Borax 5ch - 3 razy dziennie 3, 4 granulki
To na plesniawki jak nie pomoze to Nystatyna na receptę i czytalm ze neiktorzy moczem dziecka przemywaja plesniawki-ja bym sie nie odwazyla. jeszcze wiataminca c jest dobra i fiolet ale rozcienczony z woda

Wole zeby miał blizne niz zeby mieli go znieczulac i szyc.Wolałm zaoszczędzić dodatkowego bólu swemu dziecku i zneiczlulac co nie jest obojetne dla organizmu
A zreszta po szyciu gorsza blizna niz po tym- neurochirurg wiedzial co robi i poweidizla ze blizna nie bedzie duza

Ostatnia edycja:
Borax 5ch - 3 razy dziennie 3, 4 granulki
To na plesniawki

Wole zeby mial blizne niz zeby mieli go znieczulac i szyc.
A zreszta po szyciu gorsza blizna niz po tym- neurochirurg wiedzial co robi i powiedizla z eblzian nie bedzie duza
Jak lekarze tak mówią to ok. Mój brat ma bliznę bo mu te plastry założyli ( miał 5 lat), a jak mu na głowie zszyli to śladu teraz nie ma, a szyli jak miał 2 latka rozwalił sobie główkę o futrynę. Zależy od lekarza, jak to zrobi i czy pożądnie.
Moja niunia właśnie ubrała moje spodnie:rofl2::-D:-D:-D

reklama
Do góry