reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
no no siszaaaa.Amelka zdrowa wszystko mineło.Dzis bylismy na urodzinkach ale sie wybawiła i już zasneła.Pogoda do d... jeszcze zimno sama juz niewiem jak dziewczyny ubierać.

boshe co tutaj sie stalo ? jakies tornado przeszlo ?
ja z lekkim bolem glowy hihi :-) jade do katarzyny-joanny do szpitala w odwiedziny o 12
u nas pieeeekna pogoda wiec aby to wykorzystac zatrudnilam siostre ktora pojedzie ze mna ja pojde do Kasi a ona bedzie spaerowac z Wikusiem :)

A jesli można zapytac co sie stało naszej koleżance że w szpitalu leży?Pozdrowienia i życze jej szybkiego powrotu do domku i zdrówka.

faktycznie jakoś pusto tu przez weekend!
my przez 2 dni wyprawialismy urodzinki męża, wczoraj goście do 2 w nocy siedzieli i dzisiaj tez mielismy znajomych ale byli tylko do 19, bo przyjechali ze swoja 3 letnia córeczką!Oli zachwycony miała towarzystwo do zabawy!
mój P ma dzisiaj kaca giganta he he!!!:rofl2::happy::confused::errr:

Ehhh........ A ja ostatnio zabiegana. Po długim martwym okresie w końcu pojawiło się kilka ogłoszeń z pracą, którą mogłabym wykonywać, tzn w moim zawodzie lub doświadczeniu. Więc cały tydzień biegałam z rozmowy na rozmowe. A efekty zobaczymy w przyszłym tygodniu. Choś wiem ze z kilku juz nic nie wyszło. No ale zobaczymy. Bardzo bym chciała pracować, nie tylko z względów finansowych. Zmęczona jestem siedzeniem w domku. Julka najprawdopodobniej będzie u babci, tzn moich rodziców. Ale ją rozpieszczą...... Ale tylko na początku a później jak znajdziemy żłobek to do żłobka. No chyba że znajdziemy zaufaną nianię...
Ja w tygodniu zapisuję się na siłwnie, bo muszę zgubić kilka kilo.

hej laski....jestem, tak tylko wpadlam zobaczyc co slychac bo wlasnie wrocilismy, ale lece zaraz spac bo u mnie prawie 2.20 w nocy :(( padnieta jestem....jutro wpadne i opowiem troszke jak bylo, papa.

U nas znowu wieje wrrr.Amelka spi jak wstanie to idziemy do znajomej na kawke.Nudzi mi sie w domu chyba zaczne pracy gdzies szukać bo wariacji dostane.

reklama
Do góry