reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
pam u nas taka sama pogoda, nawet na dłuższy spacer nie mogłam iść bo raz słońce świeciło raz deszcz padał i grad na dodatek!!!:szok:
mały już spi od godziny a ja odpoczywam! dzisiaj rano wstał o 6!!!!!!! łudze sie, że jutro dłuzej pośpi!:-)

witam babeczki!!!
trochę mnie tu nie było ale nie miałam ostatnio weny :zawstydzona/y:

u nas dziś słonko świeci ale wyszliśmy z Sebą na dwór to zimno i wiatr wieje że szok!:szok::szok::szok: 20 minut pobyliśmy i starczy później jak wstanie po drzemce to pójdziemy znowu może bedzie cieplej :-)

ale widziałam ostatnie fotki i jakie sliczne:-):-):-)

mam pytanko dawałyście może juz dzieciaczką np. fasoli lub groch?
czy to za ciężkie ???

ja słyszałam ze to nowe gg to kiepskie:baffled: wiec go nie instaluje :sorry2:

Witam my też zainsalowalismy nowe gg.Amelka rano wstała z gorączką 38,2 niewiem czy od zebów czy jakas infekcja.Kaszlec niekaszle katarku niema ale za to wszystko gryzie,mam nadzieje że zęby.

reklama
Do góry