reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Czesc ale u nas wieje koszmarna pogoda zaraz bedzie padać ogłupieje w domy.Musze sie wam pochwali prawie prawie umiem jezdzic na łyżworolkach wczoraj cwiczyłam prawie godzine i dzisiaj też ide.O własnie leje wrr MY CHCEMY WIOSNE.Na dodatek chce właczyc pranie a tu proszku niema.

Hej laski! u nas też brzydka pogoda, nie pada ale się na to zanosi!
mały spi a ja pije kawkę!
nutka gratuluję nowej umiejetności!!! ja kiedys jeżdziłam na rolkach ale nie wiem czy teraz bym umiała, jeśli to jest tak jak z jazda na rowerze, czyli nigdy się tego nie zapomina to umiem!!!

Witam!!!
My na nogach od 7, moje dziecie spać nie chciało. Byłyśmy już w sklepie, u nas też wieje ale są przebłyski słonka.
Ja od wczoraj czytam książkę i już prawie całą przeczytałam, polecam Al Hakima, o misji lekarki francuskiej w Jemenie w latach 50. Bardzo ciekawa książka, zupełnie inny świat:-D
Moja mała nauczyła się odpinać zamki:-D i wladać czapkę, zdolniacha mała. Właśnie rozpieła tubisia i wyjeła mechanizm który gra i się bawi nim.
Dziewczyny oby już wiosna przyszła, całe dnie na podwórku będzie można siedzieć.

U nas brak słońca ale spokojni, nie pada wiatru brak......................mały zasnął bo babcia go wymęczyła..........hehe ciekawe czy pośpi dłużej niż 20 miniut:confused:Ostatnio łobuz nie chce spać w dzień a jak śpi to raz 20 minut:szok:

Gdzie ta wiosna????????????????

U nas właśnie padał grad ze śniegiem i deszczem, teraz słonko świeci i jest tęcza.
Mała wpakowałam do łóżeczka może tam zaśnie, musi się nauczyć w dzień w łóżeczku zasypiać.

my bylismy na spacerze , u nas pogoda jak z tego przyslowa " w marcu jak w garcu" slonko, chmury, deszcz i tak na zmine, ja bylam u fryzjera podciac koncoweczki po obiadku naloze farbe :-) zaliczylismy tez sklep .
ide grzac zurek :-) zrobilam zupke na 2 dni wiec mam spokoj :-)

reklama
Do góry