reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
witam sie w niedziele :-)

wczorajszy dzien super :-) film poprostu cudowny :-) jak dla mnie oczywiscie nie dosc ze sie usmialam to jeszcze naplakalam, potem jedzonko i taxi do domu, a w domku podrinkowalismy :-) jak juz wiki poszedl spac ...

... ale o 21 sie obudzil z wrzaskiem i plakal tak przez godzine, chcial spac ale nie umial ... dostal paracetamol ale nadal plakal ,jesc nie chcial , pic nie chail , brzuszek mial miekki- myslalam ze to brzuszek bo strasznie nie przewracal , temp tez nie mial, posmarowalam mu zelem dziaselka i wkoncu o 22:15 padl, o 24 wypil kasze na spiocha i przespal do 5 rano ... ehh ... nie wiem o co chodzilo no chyba zeby ....
a rano wgramolil nam sie do lozka i obudzil nas ale to milutkie bylo :-)

J zrobil sniadanko :-) i teraz sie bycze :-)

Wszystkiego najlepszego babolki :-* wkoncu to nasz dzien :-)

SDC11153.JPG
A

Mój Kubek ma temp ponad 38 nie wiem czy od ospy czy oskrzela... oby od ospy... maruda straszny
fotki mojego chorowitka w plamki Picasa Web Albums - adusek - 2009#

Ostatnia edycja:
Witam WSZYSTKIEGO NAJNAJ Z OKAZI NASZEGO SWIETA KOBIETY .
Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam rolki sobie mężowi Wiktori i dzisiaj uczyłam sie jezdzić M nas uczył.Teraz idziemy na spacerek bo pogoda sie ładna zrobiła a od rana było zimno a teraz cieplutko.

Ewa adu sliczny Kubus niezle bedzie dzieczyny bałamucił.Julka jaka pomocnica ciasteczka robi niedługo bedzie ci obiadki gotować rosną nam dzieci szybciutko.

Ostatnia edycja:
no to wczorajszego zachowanie wiktora wynikalo z tego ze wyszla 2 gorna czworka :-) i ida dwie dolne ehhh ... zobaczymy co bedzie dzisiaj ....
w dzien byl spokojny tzn rozrabial jak zawsze i nie marudzil, teraz juz spi :-)
a ja robie liste zakypow ehhh... a kto to za mnie przytaszczy do domu ...

moj J dzisiaj milutki jak diabli fajnie tak czasem miec faceta za niewolniak :-)

KOBIETKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA!!!
a ja dzisiaj cały dzień sama, mąż pojechał z kolegą, który chce samochód kupić do konina potem piotrków Tryb. i do radomia. wyjechali o 6 rano jeszcze ich nie ma, a ja sama swiętuje!:-(
byłam tylko chwilę z rodzicami u rodzinki zawieżć zaproszenia slubne mojej siostry. mały juz spi, a ja ogladam taniec z gwiazdami!
Aga ale masz fajnie, że do kina sobie poszłaś, u nas kina nie ma niestety:wściekła/y: najblizsze w Poznaniu albo Zielonej Górze!

reklama
Do góry