he he u mnie srodek bialego dnia wiec nie moge ci nawet potowarzyszyc....musze jeszcze syna ze szkoly odebrac:-) na dodatek cholera znowu ziiiiimmmmnoooo....wczoraj 49F dzis ledwie 23 F czyli mrrrroooooozzzz!!!! sypie snieg, oczywiscie:-crazy:pawimi oglądaj i zapraszam czesciej
juz własnie pije druga szklaneczkę więc .............
reklama
_niespodziewajka_
Początkująca w BB
witam
my dzis bylismy u tescia na imprezce. Wróciliśmy koło 21. Mała padła od razu po wygłupach z kuzynką . Teraz z mężem siedzimy i pijemy winko
Moja Jula to ostatni ma apetyt za dwóch. Aż się dziwię gdzie to się wszytko mieści :-). Rano 210 mleko i 3 miarki kaszy, później danonek lub deser, w południe ze 150 ml zupy gęstej, na obiad np. dziś chyba z 10 kopytek i pulpet z cielęciny. na kolację kanapka lub parówka lub jajecznica i na noc 210 mleka z kaszą.
no a w między czasie chrupki biszkopty owoce.
Waży 10 kilo wiec grubaskiem nie jest.
Ale biega jak szalona wiec wszystko spala. A jeszcze niedawno to wszystkiego to tylko po kilka łyżeczek jadła. Pewnie bedzie kilka dni z apetytem zajadała a później znów po troszkę.
my dzis bylismy u tescia na imprezce. Wróciliśmy koło 21. Mała padła od razu po wygłupach z kuzynką . Teraz z mężem siedzimy i pijemy winko
Moja Jula to ostatni ma apetyt za dwóch. Aż się dziwię gdzie to się wszytko mieści :-). Rano 210 mleko i 3 miarki kaszy, później danonek lub deser, w południe ze 150 ml zupy gęstej, na obiad np. dziś chyba z 10 kopytek i pulpet z cielęciny. na kolację kanapka lub parówka lub jajecznica i na noc 210 mleka z kaszą.
no a w między czasie chrupki biszkopty owoce.
Waży 10 kilo wiec grubaskiem nie jest.
Ale biega jak szalona wiec wszystko spala. A jeszcze niedawno to wszystkiego to tylko po kilka łyżeczek jadła. Pewnie bedzie kilka dni z apetytem zajadała a później znów po troszkę.
Anja78
matka superstar
ja popljam szapana, jeszcze z sylwestra sta w lodzi
love/hate remonty nie moge sie zdecydowac, uwielbiam zmiany ale nienawidze syfu
ale filozofie przerobek jak najbardziej, bo lubie caly klimat decoracji wnetrz i architektury no i moge sie troche poszarogesic
czekaja mnie jescze przynajmniej 2 remony, obecnej chaty za rok i nowego domu za 2-3 lata i to juz bedzie wypas mam nadzieje. oj im wiecej bombelkow w mojej golwie ty wiecej pomyslow;-);-);-)
love/hate remonty nie moge sie zdecydowac, uwielbiam zmiany ale nienawidze syfu
ale filozofie przerobek jak najbardziej, bo lubie caly klimat decoracji wnetrz i architektury no i moge sie troche poszarogesic
czekaja mnie jescze przynajmniej 2 remony, obecnej chaty za rok i nowego domu za 2-3 lata i to juz bedzie wypas mam nadzieje. oj im wiecej bombelkow w mojej golwie ty wiecej pomyslow;-);-);-)
natka86
mamusia Zosieńki
magdalenka pokaż nam Julcie
uslandowie jak by to anja powiedziala ha ha...to ty jeszcze sylwestra masz???? niezle ... no i widze ze podobne hobby mamy z anja, nawet nie wiedzialam u mnie to zajelo 98 % mojego mozgu a na reszcie moge funkcjonowac juz normanie....a hgtv se zabralas ze soba do pl?
reklama
w srodku to moze nie...ale tuz przed wielkanocaBo Anja to jak dziewczyny z Lejdis:-)Sylwester prawie w srodku roku