reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

pawimi oglądaj i zapraszam czesciej :tak:
juz własnie pije druga szklaneczkę więc .............
he he u mnie srodek bialego dnia wiec nie moge ci nawet potowarzyszyc....musze jeszcze syna ze szkoly odebrac:-) na dodatek cholera znowu ziiiiimmmmnoooo....wczoraj 49F dzis ledwie 23 F czyli mrrrroooooozzzz!!!! sypie snieg, oczywiscie:-:)crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
witam
my dzis bylismy u tescia na imprezce. Wróciliśmy koło 21. Mała padła od razu po wygłupach z kuzynką :tak:. Teraz z mężem siedzimy i pijemy winko :tak:
Moja Jula to ostatni ma apetyt za dwóch. Aż się dziwię gdzie to się wszytko mieści :-). Rano 210 mleko i 3 miarki kaszy, później danonek lub deser, w południe ze 150 ml zupy gęstej, na obiad np. dziś chyba z 10 kopytek i pulpet z cielęciny. na kolację kanapka lub parówka lub jajecznica i na noc 210 mleka z kaszą. :szok:
no a w między czasie chrupki biszkopty owoce.
Waży 10 kilo wiec grubaskiem nie jest.
Ale biega jak szalona wiec wszystko spala. A jeszcze niedawno to wszystkiego to tylko po kilka łyżeczek jadła. Pewnie bedzie kilka dni z apetytem zajadała a później znów po troszkę.

taaaaaa....moj tez tak mial, kilo zarla co 2 godziny przez cala dobe na okraglo chyba z miesiac...teraz nic nie chce jesc, na sile ledwo co wepcha :(

ja popljam szapana, jeszcze z sylwestra sta w lodzi:szok::-D
love/hate remonty nie moge sie zdecydowac, uwielbiam zmiany ale nienawidze syfu:sorry2:
ale filozofie przerobek jak najbardziej, bo lubie caly klimat decoracji wnetrz i architektury no i moge sie troche poszarogesic:-D

czekaja mnie jescze przynajmniej 2 remony, obecnej chaty za rok i nowego domu za 2-3 lata i to juz bedzie wypas mam nadzieje. oj im wiecej bombelkow w mojej golwie ty wiecej pomyslow:szok:;-);-);-):-D

uslandowie jak by to anja powiedziala ha ha...to ty jeszcze sylwestra masz???? niezle ... no i widze ze podobne hobby mamy z anja, nawet nie wiedzialam :) u mnie to zajelo 98 % mojego mozgu a na reszcie moge funkcjonowac juz normanie....a hgtv se zabralas ze soba do pl?

reklama
Do góry