reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wiki wszamal kaszke wiec spadam do lozka , ta nasza pogoda dzisiaj mnie dobila ...

wiki tez je jak szalony znowu dzisiaj mial taki extra dzien :-)
o 5 mleko 150ml
9 sniadanie serek i kroma chleba
o 12 juz zupke wszamal ok200 ml bo widzial ze J je :-D
o 14 2 pyzy z miesem
o 17 deserek i calego banan
no i teraz 240 kaszy (210 mleka i 5 miarek kaszy)

reklama
straszne tutaj adwent wszyscy sie umartwija a ja szampna chleje, straszne....musze sobie troche jesszzzcze nallacc bo zwietrzeje do jutrra:-D
pawimi ze c zabralam:crazy: w stanach nie miala co i gdzie dekorowac bo mieszklam w pracy a nocowalam w szafie prze 6 lat, statni rok na goldcast zaliczylam jedynie;-)

kobito to ty nie wiesz co to top designing program w tv ? hgtv????? biedaczko :))) no na gold coast to mnie nigdy nie bedzie stac chyba ze w szafie hihi, ale wole swoje chalpiatko na wsi :)
a co to adwent?? :))

Witam..:-)
Moje dziecko mnie wykończy.............wstał o 8 spal 20 minut w dzień i padł o 22
Ma tyle energii ze szok...............i motorek w tyłeczku:-D:-D

A też jest żarłoczkiem....dzisiaj 150 mleka z kasza kanapka 4 rauszk iz jabłkami, zupa 250 ml, 6 kopytek , mleko 180ml kasza, banna, kiwi, kanpka i 15o mleka n kolacje z kaszą......................a tki chudy...............wązy mozę 6500, 6600:szok:

Zimne piwko jest najlepsze :-)

Mam stersa, w poniedziałek dzwonie żeby się umówic na badania w kierunku mukowiscydozy:-(-tzn Oliśka

kama zlece zlece,bo muse na jakis szoping sie wybrac do uk, upijemy sie wtedy jak angielscy kibole :-p:-p
my chyba zmieniamy waxy na mojorke bediemy ogladac niemieckie wielorybnice:-D wiec moze sie spotkamy i na diskoteku pojedziemy razem, faceci z krzykaczami w hotelu zostawimy:cool: a my wrocimy nad ranem:happy::-p

reklama
Witam..:-)
Moje dziecko mnie wykończy.............wstał o 8 spal 20 minut w dzień i padł o 22
Ma tyle energii ze szok...............i motorek w tyłeczku:-D:-D

A też jest żarłoczkiem....dzisiaj 150 mleka z kasza kanapka 4 rauszk iz jabłkami, zupa 250 ml, 6 kopytek , mleko 180ml kasza, banna, kiwi, kanpka i 15o mleka n kolacje z kaszą......................a tki chudy...............wązy mozę 6500, 6600:szok:

Zimne piwko jest najlepsze :-)

Mam stersa, w poniedziałek dzwonie żeby się umówic na badania w kierunku mukowiscydozy:-(-tzn Oliśka

bo on w ten motorek duzo zuzywa co ma w pupci hehe, a po co te badania?? skad takie podejzenia u ciebie??

Do góry