reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

nie chwalac sie to ja na to wpadlam i dalam cynk dalej bo was podczytaywalam, jasne 3jakczzi rok po blizniakach a laska biega z brzuchem i palnuje lot do polski:rofl2::baffled:podzielila los innych mitomanek na bb czyli BAN:-D

caly czas z polandu pisala, nie ma dzieic ani meza , no comments, czy laski nie moga sobie czegos innego wymyslec niz bycie zona i matka 6 dzieciakow:nerd:
i bardzo dobrze anja ze podkablowalas...powiem wam ze sobie tak otwarcie fotki swoje i dzieci zamieszczam i pierdoly o wlasnym codziennym zyciu wypisuje a tu niewiadomo na kogo mozna trafic. Ja sie chwilke zastanawialam jak ona pisala cos o ladnej pogodzie i ze dzieci caly dzien na dworze biegaja...po pierwsze dzieci 9 mc same na dworze? caly dzien??gdzie, tu w usa?? to juz by ja ze 3 razy do ciupy wsadzili:-D:-D to prawie niemozliwe w usa chyba ze sie mieszka na zamknietym osiedlu i ma sie ogradzony dom a i tak sasiad bedzie lukal zza plota czego bachory na samopas puszczone a matka lezy w wyrku i czy przypadkiem raportu to DCF (serwis od zaniedbanych dzieci) nie tyrknac:no::no::no:. No ale coz....
Cos mi BB dzis szwankuje,posty zjada albo tylko czesc wyswietla albo w ogole zacina :-( Widze nowe mamuski sobie pisza:-) Nie nadarzam czytac wszystkiego he he

reklama
witam wieczorkiem:-)

a my dzisjaj byliśmy na zakupach takich większych i jestem troche padnięta :baffled: mój A usypia Sebastiana i pewnie uśnie z nim:tak:
a ja już zasiadłam do laptopa ;-) choć dziś już weeken się zaczyna więc pewnie mało bedziecie pisać bo zajmujecie się swoimi facetami hihi :tak::tak::tak:
Kupiłam dziś sobie malibu i moge zaserwować dla was ktoś chętny ???:tak::tak::tak:

o jej ja poprosze... ja nawet nie mam z kim sie napic ... marza mi sie takie babskie pogaduchy przy winku i jakim s fajnym filmiku ... ehhh, ale chyba bede musisla poczekac az bede miec swoje mieszkanko ...

reklama
Do góry