i bardzo dobrze anja ze podkablowalas...powiem wam ze sobie tak otwarcie fotki swoje i dzieci zamieszczam i pierdoly o wlasnym codziennym zyciu wypisuje a tu niewiadomo na kogo mozna trafic. Ja sie chwilke zastanawialam jak ona pisala cos o ladnej pogodzie i ze dzieci caly dzien na dworze biegaja...po pierwsze dzieci 9 mc same na dworze? caly dzien??gdzie, tu w usa?? to juz by ja ze 3 razy do ciupy wsadzili to prawie niemozliwe w usa chyba ze sie mieszka na zamknietym osiedlu i ma sie ogradzony dom a i tak sasiad bedzie lukal zza plota czego bachory na samopas puszczone a matka lezy w wyrku i czy przypadkiem raportu to DCF (serwis od zaniedbanych dzieci) nie tyrknac. No ale coz....nie chwalac sie to ja na to wpadlam i dalam cynk dalej bo was podczytaywalam, jasne 3jakczzi rok po blizniakach a laska biega z brzuchem i palnuje lot do polskipodzielila los innych mitomanek na bb czyli BAN
caly czas z polandu pisala, nie ma dzieic ani meza , no comments, czy laski nie moga sobie czegos innego wymyslec niz bycie zona i matka 6 dzieciakow
Cos mi BB dzis szwankuje,posty zjada albo tylko czesc wyswietla albo w ogole zacina :-( Widze nowe mamuski sobie pisza:-) Nie nadarzam czytac wszystkiego he he