reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti napij sie browca i wyluzuj bo mldemu NIC NIE JEST;-) a zawsze bedzie jakies ale e za gruby za chudy e'tam
zrbilas mu wiekszs badan i jest git wiec spoko

spadam pa, pa ciekawe c mna rbic w deszczowy weeknd w 3miescie ....z dzieckiem

Ostatnia edycja:
reklama
bo on w ten motorek duzo zuzywa co ma w pupci hehe, a po co te badania?? skad takie podejzenia u ciebie??

Chodzę z małym do Poradni Zaburzeń Metabolicznych-ze względu na tę jego niska wagę.Tak to jest zdrów jak ryba nie mają się do czego przyczepić.Morfologia książkowa, mocz oki, UsG narządów oki , nerek oki, głowy oki.
Ta lekarka z tej poradni chce mu takie badania zrobić....tzw test chlorkowy i test na Celiakię
Tylko wedrówki i wędrówki po lekarzach..................

ja podpisuje sie pod anja...dzieciak zdrowy az tryska radoscia z niego ...a skad taki pomysl u lekarki na te straszne chorobska? przeciez on urodzil sie malutki i wczesniej, przeciez to nie jest tak ze w ogole nie rosnie!
a co mozna robic w pseudo sniegowy weekend jak jest 23 F ???

A ie wiem...........miał po urodzeniu było oki...tylko waga się zgadza do tych chorób.a reszta nie-juz się naczytałam na ten temat;-)
Ale zrobię dla świętego spokoju-jeszcze wymysliła zę w tym celu mam małego położyć do szpitla na 3, 4 dni żeby mu 4, 5badań zrobili-porabało i samego na noc zostawiać.W życiu.nie zgodizlam sie ...zgdziłam sie na pobyt dzienny razem ze mna jak nie to neich spadają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Trzeba będzie to prywatnie porobię

moje dziecie szczesliwe lekarzy na oczy nie widzialo poza jednym homeopatycznym poloznikiem/pediatra tuz po urodzeniu ;0

Komu dobrze:-)
Mój rzadko choruje.......3 dniówkę miał i rotawirusa razem latem i zapalenie oszkrzeli w grudniu ale byly świeta i na pogotowiu wylądowaliśmy.Antybiotyk niestety ale tylko 5 dni i jak skończyl antybiotyk to na drugi dień poszlam z nim na dwór juz a wtedy były u na sduze mrozy.I nic mu nie było
Moja pediatra to by nie dała antybiotyku

Moja młoda rzadko choruje (na razie tylko 3 przeziębienia), ale lekarzy już widziała parę razy :p Traumy chyba mieć nie będzie, mam nadzieję :-)
Dzisiaj jedziemy z młodą w odwiedziny do moich rodziców, jeszcze nie byłyśmy tam z noclegiem :tak: Bardzo lubię wyjazdy, ale nienawidzę pakowania! :crazy:
U mnie 'na wsi' z samego rana byłą straszna śnieżyca, ale już się rozpogodziło i słonko ślicznie świeci, oby się pogoda utrzymała!
Zobacz załącznik 118210

reklama
i ja sie witam z rana :-) my jestesmy juz u moich rodzicow a wiki nic nie robi tylko chce na nozkach chodzic dzisiaj chyba mu sie wkoncu spodobalo heheh :-)rozrabia z Kacperkiem na celego :-)Esti przestan pierniczyc Olis to okaz zdrowia ze ho ho nie dosc ze wczesniak to rozwijal sie do tej pory najszybciej ze wszystkich dzieciakow.Ide wypic kawke puki mlody sie baiw z wujaszkiem :-)

Do góry