a ja doczytuje wczorajsze i dzisiejsze posty bo duzo tego nadrukowalyscie ) wczoraj wieczorkiem to juz taka spiaca bylam ze tylko tak pobieznie przelecialam a dzis mi rano BB nie chcialo dzialac, ale nie tylko u mnie bo na innym watku laski tez sie skarzyly ( pierwszy raz mi sie tak zdarzylo, no coz....Fajnego masz synalka,takiego z loczkami ) moj to prawie lysek jest, troche bialych piorek i tyle a maz ma takie mocne ciemne wlosy...
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
bry lalunie:-)
pawimi no ale ta dziewczyna musiała miec bujną wyobraźnie... kilka juz takich na bb za moich czasów było... ale najlepsza cisowianka była, nie ma mocnych... miała trojaczki i blizniaki po 10 miesiącach i na dodatek samotna matka
jagna ale mała ma ząbki i też widze ze ma szpare tak jak moja Zonia...
olgunia sebo super
aga wiiki wymiata w tej czapie
pawimi no ale ta dziewczyna musiała miec bujną wyobraźnie... kilka juz takich na bb za moich czasów było... ale najlepsza cisowianka była, nie ma mocnych... miała trojaczki i blizniaki po 10 miesiącach i na dodatek samotna matka
jagna ale mała ma ząbki i też widze ze ma szpare tak jak moja Zonia...
olgunia sebo super
aga wiiki wymiata w tej czapie
nie natka, ta laska na naszym watku opowiadala ze ma meza amerykanina biznesmena i z nim sie tak przemieszcza po calej europie i do kanady a teraz na chwile osiedlili sie w LA miala niby 6 letniego syna, pozniej 10 mc blizniaki i teraz w ciazy z tojaczkami juz rodzic miala niby w kwietniu i sobie tak podrozowala po swiecie he he he..
Czesc baby!!!!
Wykonczona jestem tym remontem
Ale juz duzo nie zostalo.
Dziewczyny mnie sie wydaje ze ta dziewczyny to jedna i ta sama osoba,w sumie to czesto o niej slychac na BB. Zreszta to nie pierwsza i nie ostatnia. Wydaje mi sie ze niektore kobiety wlasnie w ten sposob wynagradzaja sobie brak rodziny,wiem,wiem to glupie ale ludzka psychika bywa rozna.
Pawimi dzieki za zaproszenie na Facebook:-)
Dziewczyny mnie sie wydaje ze ta dziewczyny to jedna i ta sama osoba,w sumie to czesto o niej slychac na BB. Zreszta to nie pierwsza i nie ostatnia. Wydaje mi sie ze niektore kobiety wlasnie w ten sposob wynagradzaja sobie brak rodziny,wiem,wiem to glupie ale ludzka psychika bywa rozna.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
dajcie spokoj bo takich ludzi powinni znajdywac i zamykac !!! jakies oszolomy i tyle.
Ja i Jacek tez mamy mocne wloski ale wiki poszedl w tatusia z czarniucha zrobil mi sie blondas o niebieskich oczkach :-)
Ja i Jacek tez mamy mocne wloski ale wiki poszedl w tatusia z czarniucha zrobil mi sie blondas o niebieskich oczkach :-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ale ci dobrze ehhh .... jutro do rodzicow pojade to moze sie jakies winka z nia napije bo w domu to nie mam z kim no chyba ze piwa
reklama
wiem cos na temat remontow...., prosze bardzo, to aga mi ciebie podeslala i z poczatku nawet nie wiedzialam o kogo chodzi tak po nazwisku ale pozniej sie temu blizej przyjzalam i skapowalam ze to kamalodz :-):-)Czesc baby!!!!
byc moze to hormony nie wykorzystane tak szaleja ze kobiety do glowy dostaja cieszmy sie ze mamy nasze rodzinki i nie swirujemy