reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a ja doczytuje wczorajsze i dzisiejsze posty bo duzo tego nadrukowalyscie :)) wczoraj wieczorkiem to juz taka spiaca bylam ze tylko tak pobieznie przelecialam a dzis mi rano BB nie chcialo dzialac, ale nie tylko u mnie bo na innym watku laski tez sie skarzyly :(( pierwszy raz mi sie tak zdarzylo, no coz....Fajnego masz synalka,takiego z loczkami :)) moj to prawie lysek jest, troche bialych piorek i tyle a maz ma takie mocne ciemne wlosy...

reklama
bry lalunie:-)

pawimi no ale ta dziewczyna musiała miec bujną wyobraźnie... kilka juz takich na bb za moich czasów było... ale najlepsza cisowianka była, nie ma mocnych... miała trojaczki i blizniaki po 10 miesiącach i na dodatek samotna matka:baffled:

jagna ale mała ma ząbki i też widze ze ma szpare:tak: tak jak moja Zonia...

olgunia sebo super

aga wiiki wymiata w tej czapie:tak:

nie natka, ta laska na naszym watku opowiadala ze ma meza amerykanina biznesmena i z nim sie tak przemieszcza po calej europie i do kanady a teraz na chwile osiedlili sie w LA :) miala niby 6 letniego syna, pozniej 10 mc blizniaki i teraz w ciazy z tojaczkami juz rodzic miala niby w kwietniu i sobie tak podrozowala po swiecie he he he..

Czesc baby!!!!
Wykonczona jestem tym remontem:crazy:
Ale juz duzo nie zostalo.
Dziewczyny mnie sie wydaje ze ta dziewczyny to jedna i ta sama osoba,w sumie to czesto o niej slychac na BB. Zreszta to nie pierwsza i nie ostatnia. Wydaje mi sie ze niektore kobiety wlasnie w ten sposob wynagradzaja sobie brak rodziny,wiem,wiem to glupie ale ludzka psychika bywa rozna.
Pawimi dzieki za zaproszenie na Facebook:-)

dajcie spokoj bo takich ludzi powinni znajdywac i zamykac !!! jakies oszolomy i tyle.

Ja i Jacek tez mamy mocne wloski ale wiki poszedl w tatusia z czarniucha zrobil mi sie blondas o niebieskich oczkach :-)

reklama
Czesc baby!!!!
Wykonczona jestem tym remontem:crazy:
Ale juz duzo nie zostalo.
Dziewczyny mnie sie wydaje ze ta dziewczyny to jedna i ta sama osoba,w sumie to czesto o niej slychac na BB. Zreszta to nie pierwsza i nie ostatnia. Wydaje mi sie ze niektore kobiety wlasnie w ten sposob wynagradzaja sobie brak rodziny,wiem,wiem to glupie ale ludzka psychika bywa rozna.
Pawimi dzieki za zaproszenie na Facebook:-)
wiem cos na temat remontow....:wściekła/y::wściekła/y:, prosze bardzo, to aga mi ciebie podeslala i z poczatku nawet nie wiedzialam o kogo chodzi tak po nazwisku:-D ale pozniej sie temu blizej przyjzalam i skapowalam ze to kamalodz :-):-)
byc moze to hormony nie wykorzystane tak szaleja ze kobiety do glowy dostaja :eek: cieszmy sie ze mamy nasze rodzinki i nie swirujemy :tak:

Do góry