reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam z rana :tak:
A podczytuje od niedawna :-) ale jakoś nie było okazji żeby się ujawnić.
Mieszkam na pomorzu, siedzę sobie w domku i opiekuję się córką. Od kilku miesięcu szukam pracy, ale niestety moje miasto kryzys dopadł i raczej zwalniają niż zatrudniają. No ale kiedyś się znajdzie zajęcie dla mnie. Przynajmniej mogę więcej czasu spędzić z córką, choć nie powiem bardzo tęsknie za odmianą. Więc dziewczyny jedyna nadzieja w Was, że z Wami sobie umilę dzień i trochę poplotkuje. Bo Julka to narazie po swojemu gada.

reklama
no ja tez ostatnio oszalalam i do 1-2 w nocy przesiaduje jak chora jakas, bo przeciez rano wstaje.....to chyba kryzys przedwiosenny he he
a u nas na mamuskach z usa trollik sie pojawil, laska niby z LA pisala ale ja modratorki z innych watkow przysledzily ze posty sie nie zgadzaja no i okazalo sie ona sobie w pl mieszka a nigdy w usa nie byla, a wszystkie historie to z palca wyssane o blizniakach 9 miesiecznych i o tym ze znowu jest w ciazy niby z trojaczkami a maz biznesmen amerykanin i ona tak po swiecie za nim jezdzi bo co raz ze wzgledu na firme sie przenosza ...luszie to maja nasrane w glowach zeby takie bzdety opisywac na forum....

nie chwalac sie to ja na to wpadlam i dalam cynk dalej bo was podczytaywalam, jasne 3jakczzi rok po blizniakach a laska biega z brzuchem i palnuje lot do polski:rofl2::baffled:podzielila los innych mitomanek na bb czyli BAN:-D

caly czas z polandu pisala, nie ma dzieic ani meza , no comments, czy laski nie moga sobie czegos innego wymyslec niz bycie zona i matka 6 dzieciakow:nerd:

Ostatnia edycja:
Halo :)
Witam nowe dziewczyny :)
Adula też gada po swojemu, nie nazywa nas jeszcze odpowiednio, na wszystko mówi 'tata' albo 'tete', a jak głodna to mamma lub mememe :-D No i 'koko' to oko. :-D
Parę dni temu zaczęła się puszczać i robić parę kroczków, ale coś jej się odwidziało i znowu się boi :/ Ech... Niby za jedną rączkę chodzi ładnie i jak jej dam koniec szarfy a sama chwycę drugi to też pochodzi trochę...
Tu troche mojej młodej:
Zobacz załącznik 118020Zobacz załącznik 118021
Zobacz załącznik 118022Zobacz załącznik 118023
Zobacz załącznik 118024

Ada śliczna. Zanim się obejrzysz a będzie śmigać. Moja tak w jedenastym miesiącu zaczeła puszczać meble, i robiła po kilka kroków, a jak się ją wołało i zachęcało to potrafiła cały pokój lub pół mieszkania przejść. A teraz, trzeba za nią biegać. Jeszcze czasm się przewraca, ale chodzi ładnie :tak:

oj jakie śliczne dziewczyny ;-) mała pomocnica w domu z odkurzaczem :-)
mój Seba przy czyś to śmiga i za jedna ręke też ale sam nie i koniec :tak:
ale fakt jeszcze sie nabiegam za nim i dlatego się nie martwię że jeszcze nie chodzi :tak:
a tu mój pomocnik :tak:

Witam sie juz popoludniowa pora :-)
ja juz dzisiaj bylam rano w auchanie, zrobilam 2 ciasta i obiad i wkoncu moge usciasc na dupie bo nogi to mi wchodza !!!!
Maly sie bawei a ja mam spokoju chwile .....

Adula sliczna pucia :-) ale Sebastianek ma piekne kedziorki dlugie :-) a jakie sliczne oczka.

Olunia jak Ci się sprawdzają bidonki, bo widziałam na zdjęciach że twój synek ich używa!!! Jest śliczny i bardzo pomysłowy:-D

jagna25 powiem ci ze bardzo dobrze :tak: on nigdy nie maiał smoczka oraz nie pił z butelki tylko od razu z niekapaka a teraz juz bidon i słomka w mojej herbacie to jest to :-D:-D:-D
dziękuje za komplementy sebciowe :tak::tak::tak:
jaki powalający uśmiech i te ząbki :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Własnie wróciłam z zakupów i kupiłam brokuły buraki wątrobe drobiową bedziemy gotowac to co ma dużo żelaza.
Dzieciaki piekne bo odziedziczyły urode po mamusiach przecież.

Ostatnia edycja:
Do góry