reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
czesc ci....witam ja nocny marek, wlasnie opedzlowalismy kasze i zmykam spac, a ty pewnie juz wesola i wyspana!

witam mamuski :tak:
dziewczyny mam pytanie czy wasze dzieciaczki też wpadaja w histerię jak coś się zabroni albo jak coś nie może zrobić? i jka na to reagujecie?

Oj wpadają , wpadają.................mój to czasem uderza glową w coś ale delikatnie.
Jak histeryzuje to nie zwracam na niego uwagi............zanoszę go do drugiego pokoju i niech sobie tam wyje a czasem wsadzam do łóżeczka

hehe nancy chyba naturalnie nie zaciazyla, jakies 7lat temu moja ciotka tez urodzila blizniaki miala IV oczywiscie i lat 49:szok::-D:-Djej partner mial za to 35, swiezy emigrant z palndu be kasy, leniwy ale umail czarowac ,po roku ja olal, ona placi mu childcare:crazy: i na jego wydatki bo z palavu przeniosl sie na jakies wynajmowane badziewie:rofl2: i jeszcze przelecial 3 jej najlepsze przyjaciolki tez w kwiecie wieku:-p:-Dpolak potrafi;-)

olga moja tez sie zlsci i buntuje, robi glebe i itp, nie znalazlam na nia sposobu bo pmimio ze duz rozumie nie wystarczajaco by poslac na karneg jezyka:sorry2: wiec tez jestem w kropce i probuje udbruchac swoja zlosnice:nerd:

no ja się staram nie reagować ale czasem się nie da :tak:
mój to straszny nerwus jak nie moze włożyc klocka to już sie denerwuje i macha rękoma i piszczy :szok:

Witam wszystkich
Jestem n tu nowa:zawstydzona/y:
Mam pytanie do Was czy Wasze dzieciaki wszystkie już chodzą bo m.ój synwk za nic w świecie nie chce sie puscic mebli ??????

somali to masz taki problem jak ja, ja go postawie to potrafi przejsc przez pol mieszkania puki nie becnie na dupe ale sam nie chce sie puszczac za daleko robi 3 kroki i to wszystko wiec nadal nie chodzi :-(

olgunia moj syn to nerwus nad nerwusy i tez nie mam pojecia co z nim robic juz nie wiem czy go ignorowac czy mowic ze nie wolno jak ignoruje to wrzeszczy jeszcze bardziej jak tlumacze to wogole masakra a do lozeczka go wsadzac za kare nie bede bo nie chce zeby dziecko potem sie balo spac w lozeczku bo bedzie myslal ze to a kare ....

reklama
salik_agnieszka no i dobrze robisz że nie wsadzasz do łóżeczka bo pewnie żle by mu sie to kojarzyło ;-)ja jak sie bardzo wkurza to go zaciekawiam czyś innym :tak:
somali mój też nie chodzi ale ja nie panikuję bo ma jeszcze czas:tak: stoi przy meblach lub przy czymś chodzi ale żeby sie puścił nie ma mowy :tak:

Do góry