reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

aga -kurcze chcialam dobrze a widze ze pogorszylam....przede wszystkim chcialam zebys spojrzala na to z innej strony no ale pewnie najpierw musisz zal troche ukoic zeby moc dojsc do innych wnioskow oprocz tego ze akurat dzis sie nie udalo.
anja- powiem krotko ze draznisz mnie tymi imionkami babskimi:-) tez mialam wybrane i nawet wor z ciuchami dla malej baby mam niewykorzystany:happy: molly nie podoba bo ostatnio w programie bachelor jest taka glupia molly :-D

reklama
aga dokladnie ja majac 21 lat to mieszkam w stanach w pokoju wielkosci duzego materaca:-D:rofl2:
zgadzam sie - ja tez, z 2 mc niemowleciem na rekach przy 45 stopniowym upale bez klimy :( BEZ KLIMY W CHICAGO:szok::szok::szok: pewnie jedynie anja wie o czym mowie:no:, pomijajac caly syf na dokladke:baffled: plus wspolna lazienka gdzie jakies buraki czepialy sie ze kapiemy ...dziecko :angry: takze aga i wikus masz cudowne warunki w porownaniu do tego co mialam ja, niestety....

Aga, jezeli kuzynka w polsce dala imie Molly to troche :baffled: a bliniaczki?
w sumie bym chciala miec blizniaki, fajne sa niektore wozki dla blizniakow buaaaahhhh:-D:-D:-D

Pawimi, Bachelor to nizla sciema, ale przynamjniej koles wysciska sie z laseczkami, a rozzowe ciuchy sie przydadza ja wlasnie dostalam paczke z kurtkami, kiecka i innymi bajerami, z children's place:tak: tylko amerykanska numeracja dla dzieci cos dla mnie nie tak, bo nadia nosi na 24msc i sa ledwo ledwo:-p:-phhh ja ja tesknie za amerykanskimi sklepami i przecenami:zawstydzona/y:

a jakie mialas wybrane imie dla coreczki?

zgadzam sie - ja tez, z 2 mc niemowleciem na rekach przy 45 stopniowym upale bez klimy :( BEZ KLIMY W CHICAGO:szok::szok::szok: pewnie jedynie anja wie o czym mowie:no:, pomijajac caly syf na dokladke:baffled: plus wspolna lazienka gdzie jakies buraki czepialy sie ze kapiemy ...dziecko :angry: takze aga i wikus masz cudowne warunki w porownaniu do tego co mialam ja, niestety....

ja mialam fajnego roommata ale na poczatku mieszklam w dzielnicy gdzie puertoricancy strzelali do mexykow, ze strachu ze mnie zastrzela chodzilam w kasku na glowie, :szok::crazy:tj zakladalam go wychodzac z autobusu :-D

mieszkanie oczywiscie bez klimy dbrze ze pracowalam i bylam w szkole ale w ncy bylo troche dusznawono

on to sie nie tylko wysciska....ale i sprawy doglebsze tez na calego dozwolone:tak::tak:my to sie z moim mezem tak lejemy z tego programu ze szok:szok: fajnie pozniej musi sie czuc ta jego wybranka jak sobie oglada swojego ukochanego przelatujacego 10 panienek prawie na zywca przed kamerami:-D:-D
ja nie lubie akurat TCP bo maja dla chlopakow takie szaraki same ale dla bab to moze fajne:happy: no i zawsze mozesz zaplanowac bliznaki czemu nie...argument - fajne wozki maja :-):-):-):-):rofl2::rofl2:, ja dziekuje, wole po jednym... a dla laski mialam dwa razy dwa typy, victoria vanessa 6 lat temu a teraz pia vivienne...pewnie mi sie jeszcze 100 razy zmieni zanim dojdzie cokolwiek do skutku...

Ostatnia edycja:
ja nie lubie akurat TCP bo maja dla chlopakow takie szaraki same ale dla bab to moze fajne:happy: no i zawsze mozesz zaplanowac bliznaki czemu nie...argument - fajne wozki maja :-):-):-):-):rofl2::rofl2:, .

no jedynie przez ivi mozna sobie blizniaki zaplanowac:nerd: wiec ,no thanx:sorry2:
ide do lozka , manana laski

taaaaa, ja se tez myslalam ze moze w ten sposob swoja panienke wyprodukujemy....ale czy ja wiem:crazy: troche tak glupio zwlaszcza ze ja w ciaze zachodze juz na sam fakt pomyslenia o posiadaniu dziecka:baffled:

reklama
ale sie dzisiaj usmialam....tak sobie siedze wieczorkiem i ogladam newsy dzieci celebrytow a tu zdjecie pani nancy grace ktora prowadzi u nas cnn i jest powazna publiczna figura z jej blizniakami ktore rok skonczyly.............

nancy_grace_1.jpg

a tu nasze zdjecie z roczku :-)

i co takiego widzicie ???? he he :) zwalili cholerka ze mnie stroj urodzinowy mojego dziecka!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry