reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam i ja .....z rana :) dotarlam wlasnie do biura jakies pol godzinki temu i sobie podczytuje co sie na swiecie dzialo..., mrozy znowu u nas...wczoraj pojechalismy na auto show do chicago to tak mi tylek wymarzl!:crazy: Chlopaki moje zadowolone pobuszowali miedzy samochodami - na facebook fotki wrzucilam bo tu mi jakies takie do niczego wychodzily....ale to impreza nie dla mnie :happy:

hmm uwielbiam(am) ta impreze:tak::tak: ja sie spoznilam bo moglam cos sprowadzic jak dolar byl niski a teraz grrr:baffled:
ale i tak mnie te koszty nie omina bo za rok nowego konia trzeba bedzie kupic:rofl2:

z moja sis wybieray imie dla jej coreczki- rodzi w lipcu , niezly babiniec, mam 8 kuzynek i 4 siostrzeice teraz 5ta w drodze no i Nadia:tak: fajnie co?:-p

reklama
he he ....u mnie na odwrot ...same chlopy juz mam czasem dosyc! Nie chcesz powymieniac troche dla urozmaicenia:-D:-D:-D???
Ja mam jeszcze czas bo moj pojazd dopiero rok ma ale powiesilam oko na jednym terenowym mercu bo po rozlozeniu trzech rzedow siedzen ma calkiem spory bagaznik - wiekszy niz w moim, i jeszcze taka wneke gdzie mozna pchac ile wlezie a u mnie niestety tylko taki schowek maly jest. Troche cena jego mi nieodpowiada:no: no ale bede go sobie obserwowac i mam nadzieje ze za 2 latka cosik spadnie bo wtedy zamierzam swoj wymienic. A ty faktycznie sie spoznilas bo teraz przy tym kursie to se hulajnoge kup:-)

nie ufam mercedesa, wiekszosc juz robiona w chinach:szok::crazy: no ale range rover i jaguara wykupila tata - indyjska firma to porazka jakas, dla mnie musi byc jappon :)

tak to albo same laski albo faceci, dobrze, ze przynajmniej ladne laski sa u nas, ale zajeb,,,, charakterne:crazy::szok:moja kuzynka - genytyk ma terorie,ze musimy posiadac enzymy ktre rozkladaja plemniki Y na lopatki:-D generalnie nie maja szans sie przedostac dalej:no:

Ostatnia edycja:
aga ....zdolowana jestes widze, laska nie przejmuj sie i ciesz sie ze narazie masz gdzie mieszkac, pomysl ile ludzi nie ma domow! Tutaj codziennie ktos traci dom bo banki przesadzaly z kredytami i szopka jest a ludzie zwlaszcza dzieci musza cierpiec. Ja w twoim wieku to sobie marzylam o mieszkaniu! Mieszkalam w jakims wynajmowanym syfie i dopiero teraz jak juz stara baba jestem to mam swoj palac. Wszystko przed wami jeszcze!
Anja - to u mnie chyba ta teoria dziala w odwrotna strone!!! bo saaaame facety na horyzoncie....:(( ja tanim mercom tez nie ufam ale ten co wypatrzylam w chinach nie robiony bo to nie ten przedzial cenowy :)

prawdopdbnie masz wiec enzyzmy sprzyjajace zagniezdzaniu sie Y;-)
ale probuj dalej moze za 5 tym razem sie uda:-D

no to fajnie, pewnie sie uda:-D

w miedzyczasie wkurzam sis bo zamist pomagac jej z imieniem i tak musi sama wybrac to ja ja wozkami bombarduje, uff co my mamy zoe, hannah, india, katie, mi sie podoba jeszcze eden, miriam, molly, emma, mia :confused: sis musi wybrac starsza corka sie kaia nazywa:blink:

aga ....zdolowana jestes widze, laska nie przejmuj sie i ciesz sie ze narazie masz gdzie mieszkac, pomysl ile ludzi nie ma domow! Tutaj codziennie ktos traci dom bo banki przesadzaly z kredytami i szopka jest a ludzie zwlaszcza dzieci musza cierpiec. Ja w twoim wieku to sobie marzylam o mieszkaniu! Mieszkalam w jakims wynajmowanym syfie i dopiero teraz jak juz stara baba jestem to mam swoj palac. Wszystko przed wami jeszcze!
:-(pocieszylas mnie !!!

reklama
Do góry