reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witamy z rana Amelka wstała o 7 i teraz znów spi chociaż spokojnie pranie zrobie.Dostała od czegos uczulenie całe policzki czerwone w kropki(chyba od mandarynki albo od kinder czekolady bo 2 zjadła.)
Czytałam że podajecie dziecią zurek Amelka jadła razem z dziadkiem co dzien rano bardzo jej smakował dzis jade do mamy to ma mi da zarobionego bo ja nieumiem zarobic.

reklama
cześć wam .dlugo niepisałam ale ciągle niemam czasu.kamilek ma 11 ząbków uwielbia spacery po sniegu . w domu zamiast chodzic to biega .jest strasznym uparciuchem .jesli niechce mu czegos dac to piszczy i mnie gryzie albo rzuca sie na podloge i krzyczy . Esti swietne fotki widac ze Olisiowi sie spodobalo na kuligu. Aga Wikus naprawde ma piękny usmiech .

witam i ja .....z rana :) dotarlam wlasnie do biura jakies pol godzinki temu i sobie podczytuje co sie na swiecie dzialo..., mrozy znowu u nas...wczoraj pojechalismy na auto show do chicago to tak mi tylek wymarzl!:crazy: Chlopaki moje zadowolone pobuszowali miedzy samochodami - na facebook fotki wrzucilam bo tu mi jakies takie do niczego wychodzily....ale to impreza nie dla mnie :-:)-( Zobaczylam trzy samochody ktore mnie interesowaly, dwa to zupelna porazka- bardzo sie zawiodlam i odrazu z listy skreslilam. Zostal jeden ale obawiam sie ze troche drogi....No nic, na razie nie zmieniam wiec do tego czasu kiedy dorosne do zmian moze cena jego sie troche zalagodzi. Teraz to nowy konceptowy model na 2010 rok stad ten szolujacy koszt :szok:,ale za dwa latka - bo wtedy zamierzam wymienic samochodzy to ta cena moze byc juz bardziej przyzwoita. Mam nadzieje:nerd:
estera fajne fotki, olis sobie niezla drzemke ucial:-) na takim zimowym powietrzu to az ja bym sie chetnie przespala:-D
aga - tez fajnie wyszlas no i wiem ze wiki przyslania wszystko swoim rozbrajajacym usmieszkiem ale ciebie tez tam widac mamuske:-) calkiem niezla....
nina mam nadzieje ze fantastycznie spedzasz czas z siostrzyczka:happy:

witam dziewczyny :)
dllllluuuuuuugo nie pisałam, ale jakoś nie mam czasu ostatnio. praca, nicoluśki przedszkole, dom i tak nam dni mijają. Nicolka nauczyła się chodzić gdzies tak z miesiac temu i wszedzie jej pelno, nauczyla sie tez wtedy wychodzic po schodach wiec bramki tez zamontowane bo ja korca te schody strasznie :dry: cały czas cos gada i opowiada i smieje sie w glos, pije juz z niekapaka wiec mam troche luzu bo nie musze jej dawac lyzeczka pic;-):-) nauczyla sie robic minke i caly czas ja robi :):rofl2: ma juz 12 ząbkow w tym 4 trzonowe i rosna jej nastepne :):szok: ostatnio miala straszny katar i kaszel i dostala jakis syrop na bazie antybiotyku, a za chwilke dostala jeszcze plesniawki w byzce i nie jadla nam praktycznie nic przez caly tydzien:no: strasznie sie meczyla i strasznie byla zmeczona i osowiala i smutna przez to, a zaczela jesc dopiero jak jej to zeszlo, bidulka nasza. i schudla 24 dag, ale juz nadrobila na szczescie :):tak: mowi tak(tzn kiwa glowa:) jak cos jest na "tak":) i nie jak jest na "nie" :):-D
i jest srassszzznie kochana :)

a to my :)
i słynna Nicolinki minka :)

Załączniki

• Zdjęcia oznaczone gwiazdką4.jpg
    Zdjęcia oznaczone gwiazdką4.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 25
  • luty 2009 088.jpg
    luty 2009 088.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 27
  • II2.jpg
    II2.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 26
  • II.jpg
    II.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 29
  • II3.jpg
    II3.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 26
czesc laski ja caly dzien u kumpeli :-) maly wybawiony a ja spedzilam prawie caly dzien na kiblu ehhh .... juz tylek mnie boli, nie wiem czy sie czegos nazarlam czy to juz podswiadomie ze tresu, cala noc snily mi sie przetargi !!! jutro o 9 sie zaczyna wiec prosze tzrymac mocno kciuki,

dzieki za mile slowa na temat fotek :-)

esti jak ty tym wozkiem po sniegu jezdzilas ???? masakra .... ale fotki sliczne jak zawsze zreszta :-)

no to widze ze wszystkie pociechy juz chodza hihi oprocz mojego chyba mi to na zlosc robi :-) :-D
Nikolinka sliczna, caly czas na nk ogladam wasze foteczki :-)

moja droga ja juz ci dawno powiedzialam ze wikus ci na zlosc robi :)))) Trzymamy kciuki, ja juz teraz bo o 9 rano u ciebie to ja bede spala, wiec na wszelki wypadek zaciskam piesci juz w tej chwili :)

reklama
hej laski, wpadam tylko na chwilke siedzimy z siorai znajomymi już drugi dzień pójde spać pózno w nocy!!! Aga trzymam kciuki za jutrzejszy pprzetarg!!!:tak:
jutro jade cały dzień do poznania wybierac z siostrą suknie slubną!:-D będzie fajnie!

Do góry