reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

no niesety matki polki w pelni, nie ma wind, porypani sasiedzi, skelpey okoliczne maja po kilka schodow:crazy: wiec tachamy sie z tymi wozkami:-p

ja mieszkam w kamienicy niby tylko 1sze pietro ale i tak mam czesto fulla bo najpoerw wnsze dzicko potem wozek ciagne - nie wnosze tylko ciagne po schodach no i jeszcze 5kg zakupow.petarda, nie trzeba na silownie chodzic.

Ostatnia edycja:
reklama
czyli wiele atrakcji mnie jednym slowem omija....jak czlowiek sie przyzwyczai do wlasnej codziennosci to ciezko sobie cos takiego wyobrazic zwlaszcza ze ludzie opowiadaja jakie to cuda i cudenka teraz z tej polsce sa a ameryka to dziadostwo. Moj ojciec siedzi calymi dniami na necie i czyta o raju w polce i nie moze sie doczekac powrotu do tych wspanialosci po blisko 14 latach ciekawa tylko jestem jaka realniosc go zastanie...

natka nic się nie martw kupimy sobie nowy wózek przydrugim dziecku! ja juz mężowi powiedziałam, że ok drugie dziecko ale nowy wózek różowy musi byc!!! bo oczywiście dziewczynka bym chciała:-D

Pawimi dziekuje bardzo za komplement a z drugim bobasem to musimy zaczekac az sie na swoje wyprowadzimy niestety.
Tata chce ci do Polski uciec ?? poweidz mu ze chyba "na leb upadl" niech za chiny nie wraca !!!

Ja mieszkam na 5 pietrze mimo ze jezdzi winda to nie raz musialam z malym schodzic schodami dobrze ze wozek ma pompowane kola hehe i moglam nizm zjezdzac po schodach :-) w ciagu dnia jak wracam ze spaceru to zostawiam do na godzinke przed dzrwiami zeby ociekl ze sniegu ale na caly dzien czy noc tez bym nie zostawila !!! No i do autobusu wozek tzreba wniesc czasem zalezy czy jedzie trup czy nowy :-) bo nie wszyscy sa chetni do pomocy niestety ;/
i do rodzicow tez wnosze bo mieszkaja na parterze ale tam wozek zostawic do dopiero jakas czaran magia :-D

natka Wiktor dzisiaj zasypial 1h 25 minut i i tak zasnol sam !!! nie ma bata !!! ale wydaje mi sie ze idzie druga 4 bo caly dzien byl jakis markotny.

Ja juz wykapana i moge sobie teraz pobuszowac po necie :-)

reklama
Do góry