reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
anja - jakies oczyska ma twoja cora!
aga - moj tata to juz od dluzszego czasu narzeka ze ameryka porabany kraj i on juz marzy zeby w polsce byc....naprawde naczytal sie bzdur o tych cudach ktorych ja co prawda dawno w polsce bylam bo lat 5 temu ale niestety nie widzialam. moze jak ktos mlody i kase ma to i owszem po .

ja wrocilam po 7latch i do tej pory mam traume:szok::nerd: nie chialam wracac ale los tak chcial :-(no wiec jestem tutaj i mam rodzine, w miare spokojne zycie , w stanach bylabym pewnie juz po 3 rozwodzie:-D:rofl2::rofl2:ale tesknie za rodzina, siostra, fajnymi znajomymi

polandowo niby europa, ale mentalnie to jeszcze troche nam do tej prawdziwej europy:sorry2:brakuje, ale da sie przezyc tylko trzeba czesto wyjezdzac by nie skisiec jak ogorek w sloiku;-)

no i wlasnie o to chodzi...on jeszcze chyba nie wie co to bycie samemu jak palec :(
esti - ja widze tylko ciebie wiec wedlug tego co zobaczylam mowie ale pewnie cos w tym jest skoro patrzac na twojego synka i twoja buzke zobaczylam podobienstwo :)

ja wrocilam po 7latch i do tej pory mam traume:szok::nerd: nie chialam wracac ale los tak chcial :-(no wiec jestem tutaj i mam rodzine, w miare spokojne zycie , w stanach bylabym pewnie juz po 3 rozwodzie:-D:rofl2::rofl2:ale tesknie za rodzina, siostra, fajnymi znajomymi

polandowo niby europa, ale mentalnie to jeszcze troche nam do tej prawdziwej europy:sorry2:brakuje, ale da sie przezyc tylko trzeba czesto wyjezdzac by nie skisiec jak ogorek w sloiku;-)

racja ania racja

Nina ile Olis wazy i am wzrostu?
Mój Oliś 72 cm i 6500 moze waży :confused::confused:wieki go nie wazylam ostatnio w styczniu to było 6200.Nosimy ciiuskzi an 68 i 74:rofl2:
Ale robią mu się fałdki i już zebra na wierzchu nie sterczą tylko taki tłuściutki się robi hehhe

no napewno ma lepiej tu nie ma nic dobrego, u was nawet chorob tylu nie ma co tutaj bo srogie zimy sa i wszystko ginie !

u takich zim co w chicago przezylam to :szok::szok::szok: Pawimi potwierdzichyba gorzej jedynie pd biegunem a i tak jak ktos z alaski przyjezdzam to narzekal ,ze zimno i wieje:-)
no chyba ze do kaliforni
u nas sniegu napadalo , cudnie po prostu:angry:

reklama
Do góry