nina2201
mama Oliviera
pawimi powiedz twojemu tacie, że ja tez się chętnie zamienię !!!
a z wami ma na pewno lepiej niz miałby tu być sam!
a z wami ma na pewno lepiej niz miałby tu być sam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anja - jakies oczyska ma twoja cora!
aga - moj tata to juz od dluzszego czasu narzeka ze ameryka porabany kraj i on juz marzy zeby w polsce byc....naprawde naczytal sie bzdur o tych cudach ktorych ja co prawda dawno w polsce bylam bo lat 5 temu ale niestety nie widzialam. moze jak ktos mlody i kase ma to i owszem po .
ja wrocilam po 7latch i do tej pory mam traume nie chialam wracac ale los tak chcial :-(no wiec jestem tutaj i mam rodzine, w miare spokojne zycie , w stanach bylabym pewnie juz po 3 rozwodzieale tesknie za rodzina, siostra, fajnymi znajomymi
polandowo niby europa, ale mentalnie to jeszcze troche nam do tej prawdziwej europybrakuje, ale da sie przezyc tylko trzeba czesto wyjezdzac by nie skisiec jak ogorek w sloiku;-)
no napewno ma lepiej tu nie ma nic dobrego, u was nawet chorob tylu nie ma co tutaj bo srogie zimy sa i wszystko ginie !