reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ale te nasze dzieciaki to slodziaki :-)
majopa
Styczniowe mamy'08
Dziewczyny Cudne Wasze dzieciaczki)Estera a Oliś jak zwykle uroczy.Ja normalnie wymiękam jak widze te jego oczka cudne:-) W czym go kąpieice bo wcześniej pisałas ze używacie serii emolium. Bo to tak jak my tylko ze nasza sie tak ni epieni.Dlatego pytam bo to chyba nie to??Napisz co Oli już wcina, jak jego alergia??
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Hejka ale fajnie widzę że się tu tłoczno zrobiło i wróciła stara gwardia.
U nas też zimowo aż się z domu nie chce wychodzić.Ja chcę Wiosnę
U nas też zimowo aż się z domu nie chce wychodzić.Ja chcę Wiosnę
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
oj Oam nie tylko ty chcesz zeby juz przyszla !!!
ja lubie jak tu tloczno, fajnie jest pogadac :-) ze wszystkimi. i jest co czytac.
ja lubie jak tu tloczno, fajnie jest pogadac :-) ze wszystkimi. i jest co czytac.
e-stera
Fan(ka)
Dziękujemy :-)
Nina fajny Oliś-taki drobny jak mój Oli
Majopa Oliś chyba przerósł alergię.............je 2 razy w tygodniu Misiowy Jogurcik, zólte sery, białe-..........nic sie nie dzije.a dzisiaj dostał mlkeo NAN zamiast Nutramigenu-czekamy czy niec się nie będzie działo.A takto je wszystko co my-oddzielnie nie gotuje już mu
Kąpiemy w plynie HIPP do kąpieli-hypoalergiczny-nic sie nie dzieje.......ale szampon nadal z Emolium używam bo jest superancki :-)
A przestało padać i spacerowlaiśmy 2 godzinki-super pogoda sie potem zrobiła
Nina fajny Oliś-taki drobny jak mój Oli
Majopa Oliś chyba przerósł alergię.............je 2 razy w tygodniu Misiowy Jogurcik, zólte sery, białe-..........nic sie nie dzije.a dzisiaj dostał mlkeo NAN zamiast Nutramigenu-czekamy czy niec się nie będzie działo.A takto je wszystko co my-oddzielnie nie gotuje już mu
Kąpiemy w plynie HIPP do kąpieli-hypoalergiczny-nic sie nie dzieje.......ale szampon nadal z Emolium używam bo jest superancki :-)
A przestało padać i spacerowlaiśmy 2 godzinki-super pogoda sie potem zrobiła
zgadzam sie na wiosne, pam masz jakas petycje do podpisania?? Dopisz mnie w razie czego
fajnie, fajnie...ale mialam niespodzianke w pracy, nie dosc ze list od kolezanki to jeszcze wy tu ladnie nadrukowalyscie no i pokaz maluchow! Super tak popatrzec na inne maluchy niz swoje....Olis estery to chyba cala mamusia tak przynajmniej ze zdjec mi sie wydaje...Wiki to wiadomo staly nasz showman i wlasnie tez mialam juz kiedys wspomniec ze chociaz aga twierdzi ze to maly jacus to na niektorych fotkach minki robi jak mamuska:-) Dobra mieszanka wam sie udala ha ha
nina pokazala meza bo jeszcze chyba nie widzialysmy tutaj
dzieki wielkie moje drogie mialam suuuuper lekturke tak od poniedzialku rana, az mam teraz werwe do pracy hihi! U nas sniegu niet....wszysciusienko stopnialo, w miare pogodny dzionek mamy bo sloneczko wysoko i zauwazylam ze juz dni sa coraz dluzsze, moja pobudka juz w pelnym sloncu bo niedawno calkiem ciemno jeszcze bylo no i jak wracamy z roboty i szkoly to jeszcze widnawo troszke a byla bura noc zawsze! Tak trzymac
fajnie, fajnie...ale mialam niespodzianke w pracy, nie dosc ze list od kolezanki to jeszcze wy tu ladnie nadrukowalyscie no i pokaz maluchow! Super tak popatrzec na inne maluchy niz swoje....Olis estery to chyba cala mamusia tak przynajmniej ze zdjec mi sie wydaje...Wiki to wiadomo staly nasz showman i wlasnie tez mialam juz kiedys wspomniec ze chociaz aga twierdzi ze to maly jacus to na niektorych fotkach minki robi jak mamuska:-) Dobra mieszanka wam sie udala ha ha
nina pokazala meza bo jeszcze chyba nie widzialysmy tutaj
dzieki wielkie moje drogie mialam suuuuper lekturke tak od poniedzialku rana, az mam teraz werwe do pracy hihi! U nas sniegu niet....wszysciusienko stopnialo, w miare pogodny dzionek mamy bo sloneczko wysoko i zauwazylam ze juz dni sa coraz dluzsze, moja pobudka juz w pelnym sloncu bo niedawno calkiem ciemno jeszcze bylo no i jak wracamy z roboty i szkoly to jeszcze widnawo troszke a byla bura noc zawsze! Tak trzymac
pam200
Ja też lubię jak tu gwarno bo po powrocie z pracy mam co czytać.To już nałóg u mnie że jak wracam do domu to włączam kompa i doczytuje forum a potem robię swoje (czyt.sprzątam gotuje itp.)
pam200
Pawimi a z tą petycją to trzeba pomyśleć hihi.
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja tez poprosze zeby mnie podpiasac na petycji,
ja jak rano wstaje to odrazu kompa odpalam i na BB wchodze :-) to ju jakis nalog :-)
tez lubie czytac a ogladac fotki i filmikito uwielbiam.
ja jak rano wstaje to odrazu kompa odpalam i na BB wchodze :-) to ju jakis nalog :-)
tez lubie czytac a ogladac fotki i filmikito uwielbiam.