reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
anja - jakies oczyska ma twoja cora!
aga - moj tata to juz od dluzszego czasu narzeka ze ameryka porabany kraj i on juz marzy zeby w polsce byc....naprawde naczytal sie bzdur o tych cudach ktorych ja co prawda dawno w polsce bylam bo lat 5 temu ale niestety nie widzialam. moze jak ktos mlody i kase ma to i owszem po komunie wiele dobrego sie wydarzylo ale nie dziadek ktory rozdal prawie cala kase dzieciom:tak::tak: i jest goly i wesoly i poza mieszkaniem nic nie ma :baffled: Ciekawa tylko jestem kto mu bedzie gotowac, bo przez mamy nie ma....i dobrze ze sie nauczyl rozrozniac pary skarpetek i wie jak pralke obsluzyc:nerd: bo tego nie potrafil...

pawimi a wszyscy twierdza ze to wykapany tata............hehehe dzięki,.chociaż ktoś twierdzi ze do mnie podobne dziecię:tak::tak:

Ja mieszkam na parterze........wózek stoi koło drzwi i oki.......nic się nie dzieje a domofony są dopiero od 2 miesięcy

Ale jazda autobusami jest fajna.kłocę sie i potrafię wrednym babom nagadac:angry::angry::angry::-D:-D:-D

Esti to nie tylko ty, ostatnio wsiadalam do autobusu a tu mi babcia wyskoczyla i z mordom na mnie ze wozek wchodzi ostatni nie dosc ze dostala z lokcia pod zebro odemnie , morde na nia wydarlam to jeszcze pasazerowie ktorzy wsiadali za mna ze jest nienormalna, kobieta z dzieckiem ma zawsze pierwszenstwo a ona leciala jak glupia bo miesjce wolne zobaczyla !!! glupie babsko.

wlasnie pawimi w palsce dobrze ma ten co ma kase a nie takie szaraczki jak my - mam nadzieje ze nikogo nie uraze tym sformulowaniem. ale tak to jest niestety....

chcesz pogadac z moim tata:happy::happy:? bo nas nie slucha...ja wiem ze mu sie przykrzy...generalnie do starych czasow do lat jak z mama mlodzi byli i stad ta tesknota i wyidealizowanie polski u niego. Tutaj ma naprawde dobrze ale tego nie docenia. Mieszka sobie w osobnym skrzydle domu, ma swoj prywatny pokoj z lazienka z jacuzzi, wchodzana garderoba, spory ogrod za domem na ktorym opala swoje kosci cale lato, obiadki podane pod nosek, pelny luz bo nas nie ma calymi dniami....wnuki pod nosem....i mozna by tak wymieniac...

reklama
Do góry