e-stera
Fan(ka)
Ja robię taki klimat jak wieczorem............zaciągma roletę-mamy wtedy ciemno w pokoju, kołysanki włączam, miś pielucha, mowie Dobranoc i wychodzę z pokoju i mały zasypia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pawimi postrzyj jęczmień obrączką złotą, to działa.Mojego Vincenta moj tatus sobie kiedys nauczyl popoludniami (nianka jest tylko na 3/4 etatu kilka dni tylko rano a popoludniu moj tatus sie nim zajmuje ) ze kladze jego kocyk na kanape i maly spal przy nim w bawialni a tatus ogladal telewizor, tak mu bylo wygodniej niz pokonywanie odleglosci na gore ktore dla taty sa coraz ciezsze zwlaszcza ze ma noge chora....no i teraz jak maly chce spac to najpierw szuka swoj koc,potem go probuje gramolic na kanape a pozniej sam sie wspina Sama juz kilka razy widzialam jak bylam w domu i komicznie to wyglada. Generalnie pozwalam mu tam zasnac jesli jestem a potem przenosze do siebie, czasem sie lekko zbudzi ale ogolnie jest tak padniety ze juz mu wszystko jedno Kurcze jeczmien zrobil mi sie na oku, a poza tym budze sie rano a tu bialo podobnie jak u niny....eeeeh niefajnie! Jak tu na impreze z takim jeczmieniem??moge malowac oko zeby nie zainfekowalo?Przeciez musze to jakos zakryc..cholera ciezka..Juz wczoraj wasnie cos czulam ze mnie boli...
eeeh wlasnie tak myslalam...no coz bede dzis w knajpie wygladac jak kolezanka mojego...sredniego syna bo tego najstarszego to juz nosza odwazne makijazeJak możesz to tusz do rzęs sobie odpuść